NAJBRŽIM GOLOM OVE SEZONE U LIGI REŠEN KOMŠIJSKI DERBI: Sremčica je i dalje u zoni ispadanja, ali su tribine PUNE!

Autor:

Sport

10.04.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši vremenski uslovi su dosta uticali na igru oba tima.

NAJBRŽIM GOLOM OVE SEZONE U LIGI REŠEN KOMŠIJSKI DERBI: Sremčica je i dalje u zoni ispadanja, ali su tribine PUNE!

Foto: FK Sremčica

U okviru 20. kola Beogradske zone ekipa Sremčice ugostila je sastav Lokomotive iz Beograda, prvi duel ova dva tima završen je bez golova.

Republika

Domaćin susreta je do ovog kola sa 10 bodova držao 15. poziciju na tabeli, dok je sastav Lokomotive sa pet bodova više na 13. mestu u ligi.

Odmah na startu utakmice usled proklizavanja dvojice odbrambenih igrača Sremčice, Milan Spasić je rutinski savladao mladog golmana Jovanovića, 1:0 za Lokomotivu.

Rani gol na meču obično znači da će publika imati priliku da prisustvuje pravoj goleadi, ali to nije bio slučaj ovoga puta.

Po izuzetno teškom i nakvašenom terenu do poluvremena beležimo par poluprilika, bez ozbiljnijih pretnji po golmane na obe strane.

Posle desetominutne pauze slika utakmice se nije promenila, pokušavali su igrači oba tima da dođu do gola, ali se igra odvijala bez opasnih šuteva u okvir gola.

Kako se bližio kraj meča treneri su posegli za izmenama, ali i "sveža krv" na terenu nije doprinela da mnogobrojna publika u Sremčici vidi barem još jedan gol.

Imao je centarfor Kuč veoma dobru priliku da zatrese mrežu Stojića, ali je domaću publiku ipak "ostavio" bez pogotka.

Utakmica je završena rezultatom koji je postavljen u prvom minutu susreta, gostujući tim je uspeo da odnese sva tri boda.

Sremčica - Lokomotiva 0:1 (0:1)

Sremčica: Jovanović, Subašić, Ćulibrk, Vurdelja (od 61' Štulić), Petković, Prečanica, Mačinković, Filipović, Kuč, savić, Milinković (od 75' Bogdanović)

Lokomotiva: Stojić, Siječo, Stojanović, Đurić, Cvetković, Bajić, Radosavljević (od 75' Vasović), Đurović (od 70' Perduv), Prelić, Spasić, Bulat (od 75' Petrović)

Ovom pobedom ekipa Sremčice je ostala na 15. poziciji, dok je Lokomotiva napredovala i sada se nalazi na deobi 12. mesta.

Iz redova domaćina su posle susreta poručili:

- Pre svega nas raduje povratak golmana Ilije Jovanovića posle duže pauze zbog povrede, kao i zalaganje naših crveno-plavih. Za pruženu borbu nagrađeni su dugotrajnim aplauzom ponovo brojne i verne publike u Sremčici. Što se tiče gostiju, sa tribina se čuo jedan komentar koji može opisati ovaj poraz: "Ako mi od nekog nije žao da izgubimo, onda je to od Lokomotive". Višegodišnji prijateljski i dobri susedski odnosi su i na ovom meču potvrđeni, bez ijedne provokacije, incidenta ili nesportskog faula, uprkos ekstremnoj važnosti meča za obe ekipe. U to se uklopio i odlični i autoritativni sudija Uroš Kapor. 

Komentare da je utakmica odigrana jako fer i korektno i pored velike važnosti potvrđuje i činjenica da na ovom meču nije bilo javnih opomena.

U sledećem kolu ekipa Sremčice gostuje Kosmaju, dok Lokomotiva dočekuje Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading