SEDMA UZASTOPNA POBEDA OMLADINCA: Sastav iz Seone se postepeno uključuje u borbu za viši rang!

Autor:

Sport

10.04.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeće nedelje novi derbi!

SEDMA UZASTOPNA POBEDA OMLADINCA: Sastav iz Seone se postepeno uključuje u borbu za viši rang!

Foto: FK Omladinac Seone

U okviru 11. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Drugovca ugostila je sastav Omladinca, u prvom duelu ova dva tima gosti su slavili minimalnu pobedu.

Republika

Domaćin susreta je pre meča bio na trećoj poziciji sa 19 bodova, dok je Omladinac sa samo jednim bodom manje držao četvrto mesto na tabeli. 

Od samog starta igralo se otvoreno, u derbi kola su igrači oba tima ušli sa ciljem da osvoje sva tri boda.

Nešto konkrentiji bili su igrači Omladinca koji se trenutno nalaze u seriji od šest trijumfa, ali je udarce Veljka Jovanovića uspešno zaustavio golman Janković.

Posle uvodnog pritiska gostujućeg tima, viđena je ravnopravna borba, ali su mreže do odlaska na odmor mirovale. 

Na startu drugog dela igre u vezni red Omladinca sa klupe ušao je Nenad Ristić što se ispostavio kao odličan potez.

Ristić je uneo veliku sigurnost, što je oslobođalo okolne igrače da se bez problema priključe ofanzivnim akcijama.

Igrao se 64. minut kada je Lazar Jovanović uspeo da preseče loptu, nakon čega je šalje do Nemanje Pantića koji udarcem sa nekih 16 metara dovodi Omladinac u vođstvo, 1:0.

Krenuli su igrači Drugovca nešto ofanzivnije ka golu protivnika, što je stvorilo dosta prostora za kontranapade.

Mogli su igrači Omladinca da dupliraju vođstvo u par prilika, ali im to nije pošlo za nogom.

Igrao se 80. minut kada su domaći imali najbolju priliku na meču, situaciju 1 na 1 imao je Danijel Mladenović, napadač Drugovca, ali je golman Popović izašao kao pobednik u tom duelu. 

Usledila je ubrzo kazna za ovaj veliki promašaj domaćeg tima. Igrao se 85. minut kada je Pantić uposlio Veljka Jovanovića, on je sa leve strane loptu uputio do prezimenjaka i kapitena, Lazara koji je smešta u mrežu sa druge stative, 2:0. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka gosti su mirno priveli utakmicu kraju, promene rezultata nije bilo. Glavni sudija na ovom meču, Stefan Nikolić je pokazao pet žutih kartona, tri domaćim fudbalerima, a jedan manje gostujućim.

Drugovac - Omladinac (Seone) 0:2 (0:0)

Drugovac: Janković, Aleksić, Đorđević, Jovanović, A. Marković, R. Marković, Radojević, Ceko (od 59' Milisavljević), Mladenović, Šabani, Stevanović (od 68' Milošević)

Omladinac: Popović, Gajić, Živković (od 78' M. Jovanović), Mladenović, Dodić, Milić, L. Jovanović, Pantič, Mustafa (od 89' I. Jovanović), V. Jovanović (od 89' Đorđević), Pantić (od 46' Ristić)

Iz redova Omladinca su posle meča za naš portal izjavili:

- Moramo da pohvalimo našu odbranu koja je i danas bila na visini zadatka, štoperski par Dodić-Mladenović pokazao se odlično u ova dva kola, kao i mladi par naših bekova Živković-Gajić, odlučna, brza i beskompromisna četvorka. Čestitamo domaćinu na odličnoj organiziciji utakmice, sjajnom terenu kao i fer i korektnoj igri. Želimo im puno sreće u nastavku sezone. 

Ovom pobedom ekipa Omladinca je preuzela od Drugovca treću poziciju na tabeli, sada tim iz Seone za liderom zaostaje pet bodova, dok je za drugim bodom zaostatak tri boda. 

U sledećem kolu očekuje se praznik fudbala u Seoni, gde gostuje novi lider na tabeli, upravo je zbog poraza Vrbovca na gostovanju Omladincu, ekipa Kolarca stigla do prvog mesta. Tim Drugovca će igrati Binovcu sa Šumadincem.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading