KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN PODELOM BODOVA: Badljevica i Godomin i dalje bez pobede od starta prolećnog dela prvenstva!

Autor:

Sport

09.04.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica od koje se očekivalo više.

KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN PODELOM BODOVA: Badljevica i Godomin i dalje bez pobede od starta prolećnog dela prvenstva!

Foto: FK Badljevica

U okviru 15. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Badljevice ugostila je sastav Godomina, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1. 

Republika

Derbi donjeg dela tabele okupio je oko 50-tak gledalaca. Igrači oba tima su u ovaj meč ušli sa imperativom pobede, situacija na tabeli je takva da će se do kraja sezone voditi bitka za opstanak.

Domaći tim je nešto bolje otvorio meč što je rezultiralo golom u mreži golmana Godomina.

Igrao se treći minut kada je Elvis Ramadanović posle centaršuta sa leve strane spakovao loptu u levi golmanov ugao, 1:0 za Badljevicu.

Nastavilo se sa igrom u kojoj su se ekipe naizmenično smenjivale u posedu. 

Sledeći gol viđen je u 33. minutu kada se zatresla mreža domaćeg tima. 

Odlično je loptu primio Marko Đorđević, i dok je ona bila u vazduhu upućuje je ka golu Stokića, nakon čega završava u mreži, 1:1.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kojem su pored dva gola, viđena i dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

Posle desetominutne pauze viđena je dosta drugačija igra domaćina.

Krenuli su igrači Badljevice silovito, imali su više loptu u nogama što je rezultiralo prilikama za novo vođstvo, ali je golman Mustfovski bio na visini zadatka.

Ostali su gosti sa 10 igrača u polju u 80. minutu kada je zbog direktnog crvenog kartona Daniel Šabani krenuo ranije put svlačionice.

Mogli su domaći do novog vođstva posle odlično izvedenog slobodnog udarca Milosavljevića, ali je okvir gola bio saveznik ekipi Godomina, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Badljevica - Godomin 1:1 (1:1)

Badljevica: N. Stokić, F. Stokić, Ivković, Radenković, Ramadanović (od 67' Milojević), A. Milosavljević, Mrdaković, Pantić, B. Milosavljević, Stojanović (od 56' Mitić), Aleksić

Godomin: Mustafovski, Nešić, Đorđević, Savić, Brkić (od 75' Stojković), Birtašević (od 90' Perović), Damnjanović (od 75' Krstić), Janković, Stojanović, Šabani, Kuzmanović (od 90' Živančević)

 

Podelom bodova oba tima su ostala na pozicijama koje su držale do ovog susreta, Godomin je na osmom mestu sa 16 bodova, dok je sastav Badljevice sa tri manje na desetom.

U sledećem kolu Godomin dočekuje Ravni Gaj, dok ekipa Badljevice gostuje sastavu Jezave.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading