DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Voje Gačić konkretniju igru nije uspeo da kruniše golom!

Autor:

Sport

09.04.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo mesto sada dele tri ekipe sa istim brojem bodova!

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Voje Gačić konkretniju igru nije uspeo da kruniše golom!

Foto: FK Voja Gačić

Derbi 11. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačića-Opovo između ekipe Voja Gačić i Borca iz Sakula odigran je danas na terenu sa veštakom travom u Pančevu. Duel dva tima koji se bore za plasman u viši rang.

Republika

Odlična utakmica viđena je na terenu kod hale sportova. Od prvog minuta oba tima su krenula sa svojom karakterističnom igrom, domaći sastav je nešto više imao loptu u nogama, pa su njihove ofanzivne akcije bile učestalije.

Najbolja prilika u prvih 45 minuta viđena je na polovini Borca, tekao je 27. minut kada je posle udarca Filipa Stojmirova lopta završila na gornjem okviru gola.

Po završetku prvog poluvremena jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici bio je žuti karton Okuki, igraču domaćeg tima zbog prigovaranja arbitrima.

Odmah na startu drugog poluvremena trener domaćina, Miodrag Gačić je izvršio dve promene u sastavu, dok je Nenad Rosulj u redovima Borca izveo istih 11 igrača.

Posle desetominutne pauze viđena je velika borba uglavnom na sredini terena, dosta prekida i seckanja igre, bez previše rizika u poslednjim linijama.

Domaći igrači su opet bili konkrentiji, stvarali su prilike na polovini protivnika, ali bez promene rezultata.

Mogli su gosti u 65. minutu do vođstva, ali je golman Krčmar izašao kao pobednik u tom duelu sa protivničkim igračem, 0:0.

Tokom drugog poluvremena sudijska kolona je dopunjena izvršenim izmenama, dok je lista "požutelih" igrača porasla na šest, odnos javnih opomena na kraju susreta bio je 5:1 u "korist" domaćina.

Voja Gačić - Borac (Sakule) 0:0

Voja Gačić: Krčmar, Radenković, Ćirić, Stojmirov, Kotlajić, Halas, Dukovski, Janačković (od 76' Babić), Kosorić (od 76' Nikolić), Božić (od 46' Obradović), Okuka (od 46' Dalipi)

Borac: Šiđanin, Pejanović (od 53' Novakov (od 90' Jovanović)), Gračak, Selaković, Novaković, Puškaš, Marijanski, Petrović, S. Marković, A. Marković (od 53' Galić), Kostić

Trener Miodrag Gačić je posle meča za naš portal izjavio:

- Nemam šta da zamerim mojim momcima. Pokazali smo odličan fudbal i sigurno ako ovako ozbiljno nastavimo sa radom i pristupom od prvog do poslednjeg minuta na svakoj utakmici nećemo imati problema. Ono što sam rekao na početku prvenstva, polako sklapamo kockice za sledeću sezonu. Da je ovakav tim bio od početka lige sve bi drugačije bilo. Čestitam našim sportskim prijateljima iz Sakula na fer i korektnoj igri. 

Posle ovog meča Tempo, Voja Gačić i Borac dele prvo mesto na tabeli sa po 22 boda, ali je sastav Voje Gačić sa utakmicom više u odnosu na tim iz Sefkerina i Sakula.

U sledećem kolu Borac dočekuje Jedinstvo iz Dubovca, dok je sastav Voje Gačić po rasporedu slobodan tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading