KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO SLOGI: Mladi Stojadinović je danas "plesao" po terenu u Lozoviku!

Autor:

Sport

23.04.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored vođstva domaćina, uspeli su gosti da se trgnu i da preokrenu rezultat u svoju korist.

KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO SLOGI: Mladi Stojadinović je danas "plesao" po terenu u Lozoviku!

Foto: FK Sloga Miloševac

U okviru 9. kola Opštinske lige Velika Plana ekipa Udarnika iz Lozovika ugostila je sastav Sloge iz Miloševca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Sloge je u ovaj duel ušla sa liderske pozicije i 18 osvojenih bodova, dok je sastav Udarnika sa osam bodova manje na trećem mestu u ligi.

Od prvog minuta krenulo se sa ofanzivnom igrom na obe strane. Već u trećem minutu gosti su imali priliku da dođu do vođstva. Odlično je zahvatio volej Lazarević, ali je lopta prošla pokraj desne stative.

Dosta problema odbrani Udarnika pravio je kadet u redovima gostiju, Stojadinović, prodori po desnoj strani su u par navrata bili opasni po gol domaćina.

Tokom prvih 45 minuta bilo je dosta prilika na obe strane, ali promene rezultata nije bilo. 

Posle samo pet minuta igre u nastavku, odličan centaršut u kazneni prostor Sloge iskoristio je Aleksandar Rajić koji je nadskočio sve protivničke igrače i glavom smešta loptu u mrežu gostiju, 1:0 za Udarnik. 

Odmah po polaska sa centra viđen je novi gol, ovoga puta u mreži domaćina. Mladi Stojadinović je probio po levoj strani, zatim je poslao loptu do Lazarevića koji rutinski rešava situaciju sa golmanom, 1:1.

U 72. minutu viđen je potpuni preokret na meču, mladi Stojadinović je odličnim udarcem pogodio suprotnu stranu golmana, 2:1.

Do kraja utakmice domaći tim je imao dve izgledne prilike, ali je u jednoj lopta završila na gornjem okviru gola, dok je drugi udarac završio daleko preko.

Rezervista Marko Ćirić je pred sam kraj susreta rešio pitanje pobednika, 3:1 za Slogu.

Udarnik (Lozovik) - Sloga (Miloševac) 1:3 (0:0)

Startne postave

Udarnik: Pešić, Nastić, Rajić, Miletić, Živojinović, Ranković, Marjanović, Bogdanović, Popović, Nastić, Rajić

Sloga: Petković, Dević, Živković, Jovanović, Đurić, Stojanović, Vuksanović, Ahmeti, Lazarević, Milovanović, Stojadinović

Igrač Sloge, Nikola Lazarević je posle meča poručio:

- Jako težak susret za nas, pravi derbi. Nemam šta šuno reći, sve se moglo videti na terenu i oko njega. Bubnjevi i ovolika podrška su nas digli, primili smo gol, a oni su nakon toga bili sve glasniji i glasniji, morali smo da se probudimo i ovo je pobeda za njih. Čestitao bih domaćinu na utakmcii, vrhunski momci pre svega. 

Šef stručnog staba tima iz Miloševca, Đorđević je kratko posle novog trijumfa poručio:

- Pre svega čestitao bih domaćinu na utakmici, derbi je uvek teško igrati, mnogo je veliki pritisak. Pobedili smo i to je najbitnije, okrećemo se novoj utakmici. 

U sledećem kolu ekipa Sloge dočekuje Obilić iz Starog Sela, dok sastav Udarnika gostuje Omladincu iz Rakinca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading