OBROVAC IZ PREKIDA ZA NOVA TRI BODA: Ekipa Hrtkovaca nastavlja put ka višem rangu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je rezultat da bude i veći, ali je golman Gligorević par puta odlično intervenisao!

OBROVAC IZ PREKIDA ZA NOVA TRI BODA: Ekipa Hrtkovaca nastavlja put ka višem rangu! (VIDEO)

Foto: FK Hrtkovci

U okviru 9. kola Opštinske lige Ruma - Irig ekipa Jedinstva iz Platićeva ugostila je sastav Hrtkovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Hrtkovci je u ovaj meč ušla sa prvog mesta na tabeli, na kojem se nalaze sa 18 osvojenih bodova, dok sastav Jedinstva sa deset bodova drži treću poziciju na tabeli, uz utakmicu manje u odnosu na prva dva tima.

Od prvog minuta gosti su krenuli sa napadima ka golu Gligorevića, nizale su se prilike na polovini domaćina i bilo je pitanje vremena kada će lopta završiti u mreži.

Danijel Rajda je imao odličnu priliku, ali je lopta prošla tik pored stative.

U 29. minutu dosuđen je slobodan udarac sa nekih 20 metara, po sredini od gola. Loptu je namestio Marko Obrovac, koji je odličnim udarcem doneo prednost Hrtkovcima, 1:0 za goste. 

 

 

Do odlaska na odmor uglavnom se igralo na polovini domaćina, ali bez pravih udaraca ka golu njihovog golmana.

Ubrzo posle nastavka utakmice dosuđen je slobodan udarac blizu šesnaesterca, ukosa, sa leve strane. Loptu je opet namestio Obrovac, ovoga puta je iznenadio golmana i poslao je direktno u mrežu, 2:0, igrao se 52. minut.

Do kraja susreta mogli su gosti dodatno da uvećaju svoju prednost, Obrovac je bio jako blizu da upiše i het-trik, ali je iz izgledne pozicije pogodio okvir gola. 

Jako mirna, fer i korektna utakmica završena je na kraju rezultatom koji je postavljen u 52. minutu, domaći tim je na razne načine pokušavao da ugrozi gol golmana Krpana, ali gotovo da nisu imali pravi završni udarac.

Jedinstvo (Platićevo) - Hrtkovci 0:2 (0:1)

Jedinstvo: Gligorević, Tomić, Popović, Petrović, Žakula, Koprivica (od 75' Nastić), Bosiljkov, Vesić, Matijević (od 81' Škara), Klajn, Trumić

Hrtkovci: Krpan, Međed (od 87' Sabo), Kukić, Manojlović, Pjevac, Obrovac, Rudić, Rajda, Maksimović, Joldžić, Antonić

U sledećem kolu ekipa Hrtkovci dočekuje prvog pratioca koji je na dva boda zaostatka, u slučaju pobede jednom nogom bi osigurali igranje višeg ranga sledeće sezone. Sastav iz Platićeva očekuje gostovanje Fruškogorcu (Mali Radinci) sledećeg vikenda. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading