JEDINSTVO POSLE KOVILJAČE NIJE VIŠE LIDER NA TABELI: Herojska partija igrača Studenca dovela do osvajanja sva tri boda!

Autor:

Sport

17.04.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Jedinstva je do ovog meča bio u seriji od sedam vezanih trijumfa.

JEDINSTVO POSLE KOVILJAČE NIJE VIŠE LIDER NA TABELI: Herojska partija igrača Studenca dovela do osvajanja sva tri boda!

Foto: FK Studenac Gornja Koviljača

U okviru 19. kola Međuopštinske lige Jadar na stadionu u Gornjoj Koviljači domaća ekipa Studenca ugostila je Jedinstva iz Zavlake, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Studenca je u ovaj duel ušla sa trideset jednim osvojenim bodom, što ih je smešta na četvrtu poziciju na tabeli, dok je sastav Jedinstva sa 14 bodova više držao lidersko mesto.

Pred oko 100 gledalaca domaći tim je silno motivisan ušao u duel sa liderom, ekipa Studenca se bori za plej-of zonu i svaki bod je bitan jer je razlika u vrhu veoma mala.

U 17. minutu štoper domaćih, Miloš Đokić je sa nekih 30 metara izveo slobodan udarac, njegov projektil je završio iza leđa golmana Damnjanovića, 1:0 za Studenac. 

Do kraja poluvremena beležimo nekoliko odličnih prilika za goste, ali je mreža golmana Radovana Baloša ostala netaknuta. Tokom prvih 45 minuta pored vođstva Studenca, ubeležena su i dva žuta kartona, oba na strani domaćina.

Odmah na startu drugog dela igre izvršena je jedna promena u redovima Jedinstva, Bogosav Grbić je ušao umesto Miloša Antonića.

Napadali su igrači Jedinstva svim raspoloživim snagama, kako je vreme odmicalo, tako su njihovi napadi postali sve nervozniji.

U 80. minutu odličnu loptu Marka Aleksića iskoristio je rezervista i njegov imenjak Marković, kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu Jedinstva, 2:0.

Odmah u sledećem napadu Milan Dučić je smanjio prednost Studenca, 2:1.

Do kraja meča viđena je velika borba uglavnom na polovini domaćina, pokušavao je lider na tabeli da dođe do novog gola kako bi meč uveo u neizvesnu završnicu, ali im to nije pošlo za nogom.

Tačku na meč stavlja Milan Petrović pred sam kraj za konačnih 3:1.

Studenac (Gornja Koviljača) - Jedinstvo (Zavlaka) 3:1 (1:0)

Studenac: Baloš, Aleksić, Jović, Pantelić, Mišić, Živanović, Petrović, Maksić, Palangetić, Đokić (od 58' Marković), Jovanović (od 58' Perić)

Jedinstvo: Damnjanović, Petrović (od 64' Dojić), Marković, Milutinović (od 77' Jeremić), Ignjatović, Dučić, Pavlović, Stefanović, Antonić (od 46' Grbić), Vasivljević, Stojčić

Ovom pobedom ekipa Studenca je stigla do četvrte pozicije na tabeli i sada je prvi tim van zone ispadanja na četiri boda udaljenosti, sastav Jedinstva je usled poraza ispustio prvo mesto na kojem je sada tim Milan Orlić iz Novog Sela

U sledećem kolu ekipa Jedinstva dočekuje sastav 7. Juli, dok Studenac gostuje u Trbušnici, timu TE Gučevo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading