DERBI KOLA REŠEN GOLOM U PETOM MINUTU: Golman Krušedola, Bagaš pred kraj meča sačuvao sva tri boda svom timu!

Autor:

Sport

17.04.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su gosti igru u drugom poluvremenu, ali nije bilo prave završnice.

DERBI KOLA REŠEN GOLOM U PETOM MINUTU: Golman Krušedola, Bagaš pred kraj meča sačuvao sva tri boda svom timu!

Foto: FK Krušedol

U okviru 19. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Krušedola ugostila je sastav Kamenog iz Ašanje, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 1:0.

Republika

Ekipa Krušedola je u ovaj duel ušla sa druge pozicije na tabeli, dok je sastav iz Ašanje odmah iza njih sa samo četiri boda manje.

Ulog na ovom meču bio je veliki, kako za Krušedolce, tako i za Ašanjce, pa samim tim nije viđena neka lepršava i ofanzivna igra, pre svega je fokus bio da se sačuva sopstvena mreža.

U petom minutu posle odlično izvedenog auta Radakovića, najbolje se u kaznenom prostoru Kamenog snalazi Nemanaj Distl koji glavom plasira loptu u mrežu golmana Ivanovića, 1:0 za Krušedol.

Nakon nekoliko minuta bez prave prilike na obe strane, Ašanjci kreću dosta ofanzivnije što rezultira sa par šansi pred golom domaćina.

Najbolju je do kraja poluvremena imao Bežanović, posle njegovog prodora po desnoj strani uputio je šut koji je završio pored gola Bagaša.

Na poluvreme se otišlo rezultatom postavljenim u petom minutu, pored gola u sudijskoj beležnici upisana su i tri žuta kartona, dva domaćim i jedan gostujućim igračima.

U nastavak meča gostujući igrači su ušli sa velikom željom da stignu do njihovog prvog gola na meču, ali je odbrana domaćina bila na visokom nivou.

Pokušavali su i Krušedolci da dođu do uvećanja prednosti, ali sem par poluprilika, nije bilo ozbiljnije opasnosti za gostujućeg golmana.

Najbolju priliku u drugom delu beležimo pred sam kraj meča kada je iskosa sa leve Asani uputio odličan udarac, ali je golman Bagaš maestralnom intervencijom sačuvao sva tri boda Krušedolcima.

Krušedol - Kameni (Ašanja) 1:0 (1:0)

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov, Jelković (od 90'+3' Belanović), Distl, N. Curković, M. Curković (od 72' Grublješić), Plećaš, Radaković, Radulović (od 90' Marčetić), Marković

Kameni: Ivanović, Straživuk (od 64' Jeftić), Pilipović, Vujčić, Jovanović, Radojčić, Džanović, Sali (od 64' Vasić (od 79' Asani)), Vudragović (od 79' Milutinović), Bežanović, Radovanović

Ovom pobedom ekipa Krušedola je uvećala prednost u odnosu na prvog pratioca na šest bodova i u završnicu sezone ulazi sa odličnim šansama da kroz baraž izbori učešće u Sremskoj ligi.

 

 

U sledećem kolu ekipa Kamenog dočekuje sastav Cara Uroša, dok Krušedolci gostuju u Vrdniku timu Rudara.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading