DERBI LIGE BEZ POBEDNIKA: Oba tima su posle meča poslali JAKO BITNU poruku sudijskoj trojci i fudbalskoj Srbiji!

Autor:

Sport

12.04.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do poslednjeg sudijskog zvižduka viđena je velika borba za sva tri boda.

DERBI LIGE BEZ POBEDNIKA: Oba tima su posle meča poslali JAKO BITNU poruku sudijskoj trojci i fudbalskoj Srbiji!

Foto: FK Krušedol

U okviru 18. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Poleta je u Novim Karlovcima ugostila sastav Krušedola, prvi duel ova dva tima završen podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Ekipa Poleta je u ovaj duel ušla sa prve pozicije tabeli, koju drže sa 44 osvojena boda, dok je sastav Krušedola na drugom mestu sa šest bodova manje. 

Teren i uslovi za igru na utakmici su bili na visokom nivou, a samim tim kad je sve tako idealno nije manjkalo ni fudbalske predstave od mnogobrojnih šansi-prilika kako od Poletovih igrača, tako i od Krušedolaca.

Dosta šansi viđeno je od samog starta meča, igralo se potpuno otvoreno, napadački na obe strane. 

U uvodnim trenucima utakmice bolje prilike imali su gostujući igrači, najozbiljnija je sigurno udarac Radulovića koji je završci na gornjem okviru gola.

Kako je vreme odmicalo, krenuli sa sa ozbiljnijim napadima i domaći igrači, ali su golmani na obe strane bili na visini zadatka.

Prvi gol na meču viđen je u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Posle udarca iz ugla za domaći tim, lopta je prošla kroz peterac Krušedolaca, na drugoj stativi najbolje se snalazi Mirko Mitrović koji je smešta u mrežu, 1:0 za Polet.

Na startu drugog poluvremena u domaćem timu mladog Šarovića zamenio je Srđan Nikolić. U redovima gostiju nije bilo promena tokom desetominutne pauze.

Samo tri minuta od nastavka meča Kesić izlazi u situaciju 1 na 1 sa golmanom Krušedola, čuvar mreže gostiju, Bagaš brani njegov udarac, ali na loptu natrčava rezervista Nikolić i smešta je u gol, 2:0.

Dva gola zaostatka bio je znak za gostujuće igrače da krenu na sve ili ništa, Dejan Pejić, trener Krušedola je krenuo sa uvođenjem igrača sa klupe.

Igrao se 60. minut kada je Plećaš uspeo da doturi loptu do rezerviste Mirka Curkovića kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 2:1.

Nastavili su gosti sa ofanzivnom igrom, ulazak drugog Curkovića (Nenada) je dodatno ojačao napade Krušedolaca.

Igrao se 83. minut kada je posle ubačaja Radakovića i "čišćenja" jednog od štopera domaćih, lopta stigla do Plećaša posle čijeg udarca ista ispada iz ruke golmana Blagojevića, na nju natrčava Curković koji po drugi put upisuje svoje im na listu strelaca, 2:2.

Do kraja utakmice beležimo priliku pred golom gostiju. Nikolić je uputio odličnu loptu u prostor Saviću koji je izašao sam ispred golmana Bagaša, ali je njegov udarac čuvar mreže Kuršedola uspešno izblokirao.

Derbi kola, a po stanju na tabeli i prvenstva na kraju je završen podelom bodova, mnoštvo lepih šansi i poteza imala je prilike da vidi mnogobrojna prilika koja je prisustvovala ovom meču.

Polet (Novi Karlovci) - Krušedol 2:2 (1:0)

Polet: Blagojević, Šarović (od 46' Nikolić), Lukić, Mitrović, Vučković, Savić, Kesić (od 65' Jović), Nović, Đorđević (od 77' Nestorović), Marković, Lazić

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov, Jelković, Distl, Karas (od 17' Grublješić), Klajić, Plećaš, Radaković, Radulović (od 53' M. Curković), Marković (od 63' N. Curković)

Oba tima su pored pohvala na račun protivnika povodom fer i korektne igre, poručila i sledeće:

- Sudijska trojka Nemanja Ranković, Đorđe Stanojčev i Marko Rosić je ovaj meč odsudila za čistu desetku. Na ovoj utakmici je, i pored nerešenog rezultata, "fudbal odneo pobedu". 

U sledećem kolu ekipa Poleta ide na noge ekipi Car Uroš, dok sastav Krušedola dočekuje trećeplasirani tim Kameni iz Ašanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading