SASTAV IZ DRAGINJA SE VRATIO NA PRVO MESTO: Vojvoda Stepa uz meč manje opet na vrhu tabele posle pobede nad jako dobrom ekipom Pričinovića!

Autor:

Sport

17.04.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za sam vrh se nastavlja!

SASTAV IZ DRAGINJA SE VRATIO NA PRVO MESTO: Vojvoda Stepa uz meč manje opet na vrhu tabele posle pobede nad jako dobrom ekipom Pričinovića!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 19. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Vojvode Stepe iz Draginja ugostila je sastav Pričinovića iz Pocerskog Pričinovića, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Ekipa iz Draginja je u ovaj duel ušla sa druge pozicije, sa samo dva boda zaostatka za liderom, dok je sastav Pričinovića sa devet bodova manje bio na šestom mestu, odmah iza plej-of zone. 

Od samog starta utakmice nizale su se prilike na obe strane, ali je prvi gol viđen devet minuta pred kraj prvog dela meča.

Nakon centaršuta Niki Šušića najbolje se u kaznenom prostoru, konkretno na drugoj stativi snalazi Dražen Dobrić, koji smešta lagano loptu u mrežu Maleševića, 1:0 za tim iz Draginja. 

Do kraja poluvremena mogli su domaći igrači do uvećanja prednosti, ali su jalovi udarci ka golu Maleševića završavali obično u njegovim rukama.

Pred sam kraj prvog dela meča Goran Simeunović izvodi odlično slobodan udarac, lopta završava u golu domaćina 1:1. Tokom prvih 45 minuta viđena su i dva žuta kartona, po jedan na obe strane, baš kao i pogotci.

U nastavku meča igrači oba tima su pokušavali da dođu do gola, viđene su prilike na obe strane, ali se opet kao i u prvom delu, prvo zatresla mreža Pričinovića.

Brzonogi Strahinja Lazić je uspeo da stigne do lopte pre protivničkog igrača, nakon čega je uputio loptu do Bogojevića koji nije imao većih problema da je smesti u mrežu, 2:1.

Do kraja susreta beležimo jednu, verovatno i najbolju priliku da vidimo novi gol na meču. Sa samo udaljenosti od par metara od golu, igrač gostiju nije uspeo da je sprovede u mrežu, golman Barjaktarov se odličnom postavkom našao na putu lopte i time je sačuvao sva tri boda ekipi Vojvode Stepe.

Vojvoda Stepa (Draginje) - Pričinović (Pocerski Pričinović) 2:1 (1:1)

Vojvoda Stepa: Barjaktarov, Ignjatović, Maletić (od 75' Drobnjak), Dobrić, Stojanović, Lazić (od 80' Mihailović), Pajčin, Stanojević, Bogojević, Šušić, Svičević (od 70' Damnjanović)

Pričinović: Malešević, Stevanović, Simeunović, Rosić, Anđelić, Živković, Mićić, Marković (od 80' Pantelić), Antonić, Gajić, Milinković (od 63' Begović)

Ovim trijumfom ekipa Vojvode Stepe se izjednačila na prvom mestu na tabeli sa sastavom Mladosti iz Pocerskog Pričinovića, uz meč manje, dok je sastav Pričinovića ostao na šestoj poziciji, ali je sada deli sa Slogom iz Krnića.

U sledećem kolu Vojvoda Stepa gostuje Dobravi iz Žabara, dok sastav Pričinovića dočekuje ekipu Šipurskih Livada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading