LIDER FURIOZAN NA STARTU PROLEĆA: U Hrtkovcima će se po svemu viđenom sledeće sezone igrati viši rang!

Autor:

Sport

11.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu imali "goriva" za "trku" sa domaćinom.

LIDER FURIOZAN NA STARTU PROLEĆA: U Hrtkovcima će se po svemu viđenom sledeće sezone igrati viši rang!

Foto: FK Hrtkovci

Proteklog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva Opštinske lige Ruma - Irig, jesenji prvak, ekipa Hrtkovci ugostila je sastav Borca. Prvi duel ova dva tima igran u Stejanovcima završen je pobedom gostiju rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa prve pozicije na tabeli na kojoj se nalazi sa 15 bodova, dok je sastav Borca na trećem mestu sa pet bodova manje.

Od prvog minuta utakmice domaći tim je krenuo silovito ka golu protivnika. Situacija na terenu je bila takva da je gol "visio u vazduhu", bilo je pitanje trenutka kada će kapitulirati odbrana Borca.

Posle par propuštenih prilika u 23. minutu Hrtkovci dolaze u vođstvo, strelac prvog gola na meču bio je Marko Antonić.

Isti igrač je u 40. minutu duplirao prednost svog tima, a samo minut kasnije Danijel Rajda je postavio konačan rezultat prvog dela na 3:0.

Odmah na startu drugog dela u redovima gostujućeg tima izvršena je jedna izmena, Ratković je svoje mesto na terenu ustupio Jankoviću.

Samo pet minuta od nastavka meča, Miloš Joldžić sa distance pogađa za 4:0.

Igrao se 60. minut kada je Marko Pjevac pogodio za 5:0, i tu je već pobednik bio odlučen.

U domaćem timu su izvršene sve dostupne izmene, trener domaćih Božić je imao šta da vidi.

Do kraja susreta se pored Obrovca, u listu strelaca upisuju i dva igrača sa klupe. Rezervisti Dušan Savić i Igor Horvat su odlični iskoristili svoje minute posle izmene.

Hrtkovci - Borac (Stejanovci) 8:0 (3:0)

Hrtkovci: Krpan, Međed, Kukić, Manojlović, Pjevac, Obrovac (od 70' Perić), Rudić (od 83' Horvat), Rajda (od 60' Du. Savić), Maksimović, Joldžić (od 83' Smoljanić), Antonić (od 70' De. Savić)

Borac: Sekulić, Ristić, Maksić, Arsenović, Smajlović, Maćešić (od 70' Šivoljski), Milić, Maletić, Bojičić, Ratković (od 46' Janković), Zeljajić (od 62' Stričević)

Posle ovog kola lider na tabeli je uvećao prednost u odnosu na prvog pratioca, sada sastav Hrtkovci beži drugoplasiranim Donjim Petrovcima pet bodova.

U sledećem kolu Borac dočekuje Fruškogorac (Mali Radinci), dok ekipa Hrtkovci gostuje Jedinstvu u Platićevu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading