DOMAĆI TIM JE ODBIJAO NALETE TOKOM PRVOG POLUVREMENA: Lider na tabeli je u nastavku "dodao gas" i stigao je do nove pobede!

Autor:

Sport

10.04.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa dosta prekida i seckanja igre.

DOMAĆI TIM JE ODBIJAO NALETE TOKOM PRVOG POLUVREMENA: Lider na tabeli je u nastavku "dodao gas" i stigao je do nove pobede!

Foto: YouTube.com/FK Rudar Plažane

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Jug ekipa Omladinca iz Šaludovca ugostila je lidera na tabeli, sastav Rudara (Plažane), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćima rezultatom 2:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa osvojenih 20 bodova što je bilo dovoljno za deobu desetog mesta na tabeli, dok sastav Rudara drži prvu poziciju sa 26 bodova više u odnosu na rivala.

Od prvog minuta meča igralo se jako tvrdo sa velikim brojem prekida i seckanja igre.

Igrači oba tima su u par navrata stizali do kaznenog prostora protivnika, ali bez konkretnog šuta na gol.

Gostujući tim je imao bolje prilike da dođe do vođstva, najbolju su propustili kada je golman Ivković u padu odlično reagovao i krajnjim naporom je izbacio loptu u korner.

Prilika za kojom žale domaći je sigurno izlazak Milutinovića na loptu koja je završila kod igrača Omladinca, ali je pokušaj loba bio neuspešan.

Tokom prvih 45 minuta rezultat je ostao nepromenjen, u tom periodu smo videli četiri žuta kartona, jedan na strani domaćina i tri u redovima gostujućeg tima.

U nastavku meča od prvog minuta krenuli su igrači jesenjeg prvaka sa atacima ka golu domaćina.

 

 

Odbrana Omladinca je prvi put na meču kapitulirala u 61. minutu kada je Kristijan Savić postigao gol za vođstvo Rudara.

Samo dva minuta kasnije Stefan Milutinović je povisio na 2:0.

Pokušavali su igrači Omladinca da dođu do situacije u kojoj bi smanjili zaostatak, ali je to samo stvorilo dosta prostora za igrače Rudara.

Do kraja susreta viđena su još dva gola u mreži Ivkovića za konačnih 4:0.

Omladinac (Šaludovac) - Rudar (Plažane) 0:4 (0:0)

Omladinac: Ivković, Nikolić, Marjanović, Tošić (od 62' S. Lazić), Veselinović, Ž. Gajić, I. Lazić, Janković, Stanković, N. Gajić, Jovanović

Rudar: M. Milutinović, Sretenović (od 80' Stevanović), Salkić, Rakić, S. Milutinović, Rajčić, Savić, Ivanović (od 87' Stanojević), M. Miljković (od 68' Radenović), Spasojević, Stanisavljević (od 87' P. Miljković)

Ovom pobedom ekipa Rudara je nastavila pohod ka višem rangu, prednost u odnosu na prvog pratioca iznosi 15 bodova, dok je sastav Omladinca spao na deobu 11. mesta na tabeli.

U sledećem kolu Rudar dočekuje drugoplasiranu Koloniju, dok Omladinac gostuje ekipi Beljanice.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading