PREKO ZONAŠA DO DUELA SA SRPSKOLIGAŠEM: Sastav iz Crne Bare je nadomak finala kupa, ali ih očekuje jako teška prepreka do borbe za trofej!

Autor:

Sport

27.04.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hajduk Stanka napravili su novi uspeh, i novi podvig.

PREKO ZONAŠA DO DUELA SA SRPSKOLIGAŠEM: Sastav iz Crne Bare je nadomak finala kupa, ali ih očekuje jako teška prepreka do borbe za trofej!

Foto: FK Hajduk Stanko

U okviru 1/4 finala kupa Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije ekipa Hajduk Stanka ugostila je sastav Ribnice iz Mionice

Republika

Ekipa Ribnice se takmiči u Kolubarsko-mačvanskoj zoni i trenutno se nalazi na deobi osmog mesta, dok je sastav Hajduk Stanka u Mačvanskoj okružnoj ligi na liderskoj poziciji, koju deli sa još dva tima.

Idealni uslovi za igru, duel dve jako kvalitetne ekipe, pravi fudbalski spektakl na "Crnobarskom Stamford Bridžu". 

Prvi gol viđen je u 17. minutu kada je igrač domaćih, Bojan Jurišić okrao loptu na sredini terena, proigrao je Jankovića koji uz dupli pas sa Samardžićem izlazi sam pred golmana i rutinski šalje loptu u mrežu, 1:0 za Hajduk Stanko. 

Osam minuta kasnije Milan Jovanović je svojim prvencem duplirao prednost domaćina, 2:0. Zarić je prošao po strani, zatim je vratio loptu u srce šesnaesterca, a tamo je Jovanović šalje u golmanov levi ugao.

Posle dva gola zaostatka, gosti su krenuli ofanzivnije, imali su priliku da umanje prednost, ali je Petrić pravovremeno reagovao.

Najbolju šansu u prvom delu igre za njihov prvi gol na meču propustili su gosti pred sam odlazak na pauzu, kada je golman domaćih, Slavko Pejović odlično intervenisao. 

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarski Stamford Bridž noću

Na startu nastavka meča beležimo odličan udarac Plećića, ali je sada novi golman domaćih, Marko Despotović odlično reagovao.

Zapretio je i Dejan Sarić na drugoj strani, ali se sada proslavio čuvar mreže na strani gostiju, Goran Milić. 

Pokušao je ubrzo i Janković, ali je sada u duelu sa golmanom, čuvar mreže bio uspešniji. 

Samo koji trenutak kasnije, sjajno je Janković uposlio omlanenog i brzonogog Darka Vasiljevića, rezervista Vasiljević rutinski smešta loptu u mrežu za velikih 3:0, igrao se 67. minut. 

Pred sam kraj susreta, Plećić je pokazao svoju klasu i umešnost, maestralno je savladao golmana Despotovića, 3:1.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Ribnica (Mionica) 3:1 (2:0)

Hajduk Stanko: Pejović (od 46' Despotović), Mirković (od 81' Ognjenović), Petrić, B. Jurišić, Samardžić (od 71' Savić), Zarić (od 81' Ercegovčević), Teodorović, Jovanović, Sarić, Janković, N. Jurišić 

Ribnica: Milić, Vuković (od 46' Papić), Zeman, Ćosić (od 83' Ivković), Jeremić (od 83' Kolarević), Plećić, Rajković (od 67' Savić), Urošević, Gentić, Maksimović, Tekić 

Ekipa Hajduk Stanka će u polufinalu kupa igrati sa srpskoligaškem, sastavom Smedereva 1924, drugi polufinalni par je duel između timova Jošanice i Takova.

Kratko su povodom meča i plasmana u polufinale iz redova Hajduk Stanka poručili:

- U polufinalu igramo sa gigantom iz Smedereva, istoimena ekipa, nekadašnji Sartid, klub sa dugom i bogatom istorijom i trenutni lider Srpske lige Zapad. Gostima iz Mionice čestitke na fer i korektnoj igri, i želimo im da u ovoj sezoni ostvare svoje ciljeve i da zadrže status u ligi. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading