DERBI KOLA PRIPAO DOMAĆINU: Milićević pred sam kraj meča doneo tri boda ekipi Slobode!

Autor:

Sport

25.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman gostiju, Boško Petrović je po mnogima igrač utakmice.

DERBI KOLA PRIPAO DOMAĆINU: Milićević pred sam kraj meča doneo tri boda ekipi Slobode!

Foto: FK Sloboda Šuljkovac

U okviru 22. kola Međuopštinske lige Sever ekipa Slobode iz Šuljkovca ugostila je sastav Strelišta, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Slobode je u ovaj duel ušla sa treće pozicije i 29 osvojenih bodova, dok je tim Strelišta sa osam bodova više bio na drugom mestu, uz dva meča manje.

Pred oko 300 gledalaca odigran je derbi kola, uz fer i korektno navijanje simpatizera oba tima.

Igrači oba sastava su od samog starta krenuli ofanzivno sa namerom da što pre dođu do vođstva, iz tog razloga smo videli dva rana gola na ovom meču.

Posle kornera u š na prvoj stativi pred golom gostiju najbolje se snalazi Milan Dimitrijević, koji sprovodi loptu u mrežu, 1:0 za Slobodu.

Samo tri minuta kasnije iz slobodnog udarca loptu u gol šalje David Đorđević, igrač Strelišta za izjednačenje na meču, 1:1.

Republika

Foto: FK Sloboda Šuljkovac

 

Tokom prvog poluvremene beležimo nešto više prilika pred golom Strelišta, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Za prvih 45 minuta derbija glavni sudija na meču, Dejan Mihajlović je pokazao četiri žuta kartona, po dva na obe strane.

Situacija na terenu se u drugom delu nije promenila, ofanzivna i konkretnija igra na polovini protivnika od strane domaćih igrača rezultirala je udarcima ka golmanu Bošku Petroviću, koje je on bez problema "skidao".

Kako se bližio kraj meča, situacija na terenu se dodatno "podgrejala". Dosta poslao imao je Mihajlović koji je na ovom susretu pokazao devet žutih kartona.

Da bodovi ostanu u Šuljkovcu pobrinuo se do tada neprimetni Ilija Milićević koji je u 86. minutu poslao loptu u mrežu golmana Petrovića, 2:1 za Slobodu.

Sloboda (Šuljkovac) - Strelište 2:1 (1:1)

Sloboda: Đorđević, Miližević, Milić, M. Ristić, Milošević (od 81' B. Avramović), Dimitrijević, Bor. Maslar, Milenković, Boj. Maslar, M. Avramović (od 70' A. Ristić), Stamenković (od 81' Filipović)

Strelište: Petrović, Milenković, Mirkailo, Velojević, Todorović, Đorđević, Dajić, Ne. Timotijević, Ljuboja, Mihajlović,Ni. Timotijević (od 65' Nedeljković)

 

 

U sledećem kolu ekipa Strelišta dočekuje Jedinstvo iz Duboke, dok je sastav Slobode po rasporedu slobodan predstojećeg vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading