HITNO OPERISANA ELMA SINANOVIĆ: Pevačica sve držala u strogoj tajnosti, evo u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

01.05.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović završila je na operacionom stolu, fanovi zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

HITNO OPERISANA ELMA SINANOVIĆ: Pevačica sve držala u strogoj tajnosti, evo u kakvom je sada stanju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna pevačica Elma Sinanović je tokom jučerašnjeg dana operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju, nakon što je bila hospitalizovana, kako saznaje portal Srbija Danas. Iako detalji o uzroku hospitalizacije i vrsti zahvata još uvek nisu precizno poznati, izvor blizak portalu navodi da se Elma sada oseća dobro i da se uspešno oporavlja. Ova vest je iznenadila javnost jer se ranije nije govorilo o pevačicinom zdravstvenom stanju, što je dodatno podstaklo interesovanje medija i publike.

Iako još uvek nema detalja o samom uzroku hospitalizacije i vrsti zahvata, ono što je najvažnije jeste da se Elma sada oseća dobro i da oporavak teče pod nadzorom stručnog medicinskog tima. Ovo je umirujuća vest za sve one koji prate rad ove popularne pevačice i koji su zabrinuti za njeno zdravlje.

Podsetimo, pevačica Elma Sinanović otkrila je javnosti da je nekada bila žrtva progonitelja koji joj je upućivao preteća pisma.

Republika

Foto: Ata images

Elma Sinanović

 

- Primala sam preteća pisma u drugoj godini srednje škole od nekog nepoznatog. Imala sam tada dugu, lepu kosu, pisao mi je: "Ošišaćemo te, ovakva si, onakva si", ali nisam reagovala, nisam se plašila - prisetila se pevačica u emisiji "Amidži šou".

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je u vezi sa 15 godina mlađim muzičarem, ali ona je ove navode demantovala, ali dodavši da se ne bi bunila da se to i dogodi.

- To nije ništa tačno, ali svakako je lepa priča. I to 15 godina mlađi... (smeh) Bilo bi lepo da bude nešto tako, tako nešto da se desi, ali nažalost nije. Ne bežim ja od ljubavi, tako da bi bilo lepo da mi se tako lepe stvari i dese - rekla je Elma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading