DUNAV IMA "RECEPT" ZA VODEĆE TIMOVE: Posle podele bodova sa sastavom iz Divoša, u Starim Banovcima je savladan Sloven iz Rume!

Autor:

Sport

25.04.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od slabijih partija fudbalera Slovena, ali ne treba zanemariti veliku motivisanost domaćih igrača.

DUNAV IMA "RECEPT" ZA VODEĆE TIMOVE: Posle podele bodova sa sastavom iz Divoša, u Starim Banovcima je savladan Sloven iz Rume!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

U okviru 23. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Dunava iz Starih Banovaca ugostila je sastav Slovena iz Ruma, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Sastav iz Rume je u ovaj duel ušao kao prvoplasirani tim na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na Hajduk iz Divoša, dok je ekipa Dunava sa 24 osvojena boda bila na 11. poziciji.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, nakon čega se krenulo sa ofanzivnim naletima na polovinu protivnika.

U 15. minutu zadesio je peh gostujući tim, Marko Savinović je zbog povrede napustio teren, a njegovo mesto zauzeo je Borislav Jovanović.

Tokom prvog dela igre najbolju priliku za postizanje gola imao je iskusni Brana Ilić, ali je njegov udarac završio pored stative. 

Tokom prvih 45 minuta glavi sudija na meču, Saša Samac je pokazao dva žuta kartona, oba su upisana u koloni domaćeg tima.

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Teren u Starim Banovcima

Posle samo trinaest minuta igre u drugom delu, domaća ekipa je ostala sa 10 igrača u polju. Aleksa Dubajić je po drugi put "požuteo" na meču i morao je ranije put svlačionice.

Brojčani deficit pokušavali su da nadoknade domaći igrači velikom borbom, trudom i zalaganjem, i u velikoj meri su uspevali u toj nameri.

Igrao se 67. minut kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćeg tima. Siguran realizator najstrožije kazne za Dunav bio je Nebojša Pavlović, 1:0 za domaćina.

 

 

Do kraja meča pokušavali su gosti visokim presingom da ugroze gol koji je na ovom susreta za domaćina branio Veljko Petrović, ali je odlična postavka igrača Dunava sve nalete uspešno sprečavala.

Pokušao je trener gostiju da promeni rezultat na susretu uvođenjem igrača sa klupe, ali promene nije bilo. 

Dunav (Stari Banovci) - Sloven (Ruma) 1:0 (0:0)

Dunav: Petrović, Ivanović, Cekić, R. Nikolić (od 89' Zogović), Dubajić, Marković, Stokić, Zorić, Milanović (od 79' Mirković), Miletić (od 46' M. Nikolić), Pavlović (od 83' Omega Roberts)

Sloven: Šegavac, Simić, Savinović (od 15' Jovanović), Jandrić (od 83' Damjanović), Puzić (od 73' Vidović), B. Ilić, Batalo, Savić, G. Ilić, Stevanović (od 73' Dujić), Cvijić (od 73' Parmaković)

 

 

Posle Hajduka iz Divoša, još jedan pretendent za plasman u viši rang se "okliznuo" u Starim Banovcima. Ovom pobedom ekipa Dunava je stigla do deobe desetog mesta na tabeli, dok je sastav Slovena spao na drugu poziciju.

U sledećem kolu u Rumu gostuje Mladost iz Bačkog Jarka, dok ekipa Dunava ide na noge Slobodi u Donjem Tovarniku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading