DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA MNOGOBROJNE PUBLIKE: Velika Reka povela, ali je pred kraj susreta kapiten sastava iz Novog Sela "promašio" sva tri boda za svoj tim!

Autor:

Sport

25.04.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najrealniji rezultat po svemu viđenom na terenu je podela bodova.

DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA MNOGOBROJNE PUBLIKE: Velika Reka povela, ali je pred kraj susreta kapiten sastava iz Novog Sela "promašio" sva tri boda za svoj tim!

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Velike Reke ugostila je sastav Milana Orlića iz Novog Sela, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Velike Reke je u ovaj duel ušla sa 30 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok je sastav iz Novog Sela sa 46 bodova bio lider na tabeli.

Sjajna fudbalska predstava viđena je u režiji dve odlične ekipe, pred velikim brojem gledalaca derbi kola je opravdao sva očekivanja.

Prvi deo igre protekao je u boljoj i ofanzivnijoj igri domaćeg tima, ali se u par navrata istakao golman gostiju, Ivan Krsmanović.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu je ipak imao gostujući tim, posle greške odbrane Velike Reke, napadač gostiju je sa par metara pogodio stativu praznog gola. 

Tokom prvog poluvremena glavni sudija na meču, Branivoje Kulić je pokazao tri žuta kartona, jedan u redovima domaćina, dok su dva puta "požuteli" igraći Milana Orlića.

U drugom poluvremenu ofanzivna igra na obe strane rezultirala je velikim brojem prilika pred golmanima.

Spretniji u završnici bili su domaći igrači koji su uspeli da dođu do prednosti u 65. minutu preko Radomira Rakića, 1:0.

Radost domaće publike je kratko trajala, samo osam minuta kasnije iz kontranapada gosti stižu do izjednačenja. Miloš Mićić je poslao loptu iza leđa golmana Jankovića, 1:1.

Nespretnom reakcijom igrača iz redova domaćeg tima, gosti u samom finišu dolaze u situaciju da sa bele tačke dođu do sva tri boda.

Odgovornost je preuzeo kapiten gostiju, Vladimir Lukić, ali je njegov udarac odlično zaustavio golman Žarko Janković i time je sačuvao bod Velikoj Reci. 

Velika Reka - Milan Orlić (Novo Selo) 1:1 (0:0)

Velika Reka: Janković, Obradović, M. Pavlović, Todorović, Radišić, Rakić, A. Pavlović, Janjić (od 57' Vasiljević (od 90' Miladinović)), Matić, Gutalj, Veselinović

Milan Orlić: Krsmanović, M. Lukić, Reljić, Draksimović, Mi. Mićić, Ma. Mićić (od 76' Radanović), V. Lukić, N. Adakalić, Tišanović (od 80' J. Adakalić), Nikolić

Posle ove podele bodova ekipa Velike Reke je ostala na šestoj poziciji, dok je sastav Milana Orlića spao na drugo mesto i sada je tim Jedinstva lider na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prošlonedeljnog lidera. 

U sledećem kolu Velika Reka gostuje ekipi Mladosti iz Donje Borine, dok će sastav Milana Orlića ugostiti Luk iz Voćnjaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading