DUEL DVA BORCA REŠEN RANIM GOLOM: Sastav iz Radenkovića je mogao dosta ranije da "osvoji" sva tri boda, ali je na kraju sačuvao svoju minimalnu prednost!

Autor:

Sport

24.04.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin ostao na poslednjem mestu na tabeli i posle duela sa najbližim timom.

DUEL DVA BORCA REŠEN RANIM GOLOM: Sastav iz Radenkovića je mogao dosta ranije da "osvoji" sva tri boda, ali je na kraju sačuvao svoju minimalnu prednost!

Foto: FK Borac Veliki Radinci

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Borca iz Velikih Radinaca ugostila je imenjaka iz Radenkovića, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada bio 0:0.

Republika

Domaći Borac je u ovaj susret ušao sa 11 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za poslednje mesto na tabeli, dok je imenjak iz Radenkovića sa dva boda više bio jednu poziciju bolje plasirani tim.

Prava muška utakmica sa dosta duela i borbe viđena je u Radincima.

Gosti su bolje ušli u meč i ubrzo su stigli do vođstva. Igrao se 17. minut kada je iskusni Goran Miražić iz voleja poslao loptu iza leđa mladog golmana Davida Ercega, 1:0 za Radenković.

Veliki broj gostujućih navijača vodio je svoje igrače kroz utakmicu, nizale su se prilike na pred golom domaćina, ali promene rezultata do kraja prvog dela igre nije bilo.

Tokom prvih 45 minuta glavni sudija na meču, Neđo Cvijetić je pokazao tri žuta kartona, jedan na strani domaćina i dva u taboru gostujućeg tima.

Pokušavali su domaći u nastavku susreta da dođu do pogotka koji bi uneo dodatnu neizvenost do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali su njihovi udarci uglavnom završavali preko gola.

Imali su gosti prilike preko Martinovića, Stanisavljevića i Pavlovića za dupliranje prednosti i lakšu završnicu susreta, ali njihovi udarci nisu bili precizni.

U drugom poluvremenu viđen je veliki broj prekršaja, pa je Cvijetić pokazao još pet žutih kartona. 

Oba trenera su izmenama pokušali da promene rezultat, ali do toga nije došlo, Borac iz Radenkovića je osvojio jako bitna tri boda protiv fenjeraša na tabeli.

Borac (Veliki Radinci) - Borac (Radenković) 0:1 (0:0)

Borac VR: Erceg, Kozomora, Trebovac, Sremčević, N. Nikolić (od 77' Kekić), Cerovac, Plavšić, S. Nikolić, Petrović, Đuričić (od 60' Graovac), Lukić (od 55' Krstić)

Borac R: Čupić, Đorđić, Jovanović, Jesretić, Rudić, Kostadinović (od 55' Milovanović), Martinović (od 77' Stanić), Stanisavljević, Pavlović, Miražić, Petrić

Ovom pobedom ekipa Borca je preskočila sastav Fruške Gore i sada se nalaze na 12. poziciji, dok je sastav iz Velikih Radinaca ostao na poslednjem mestu.

U sledećem kolu tim iz Radenkovića igra sa Fruškom Gorom iz Rume, dok ekipa iz Velikih Radinaca gostuje Obiliću 1993 u Kukujevcima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading