DOMAĆI TIM U LESKOVU STIGAO DO JAKO BITNA TRI BODA: Igrači Krivelja su pokušavali da dođu do gola, ali nisu uspeli u toj nameri!

Autor:

Sport

17.04.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol sa "kreča", pred kraj susreta rešio je pitanje pobednika.

DOMAĆI TIM U LESKOVU STIGAO DO JAKO BITNA TRI BODA: Igrači Krivelja su pokušavali da dođu do gola, ali nisu uspeli u toj nameri!

Foto: FK Krivelj

Proteklog vikenda odigrano je 20. kolo Borske okružne lige, jedan od subotnjih duela igran je u Leskovu gde je ekipa Poloma ugostila sastav Krivelja. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina 4:1.

Republika

Ekipa Poloma je u ovaj duel ušla sa bodovnim saldom koji je bio na broju 15, što je bilo dovoljno za 15. mesto na tabeli, dok se sastav Krivelja sa osam bodova više nalazio na deobi desete pozicije.

Od samog starta susreta krenuli su sa napadima domaći igrači, ali je odbrana Krivelja bila na visini zadatka.

Odlično su parirali gosti silno motivisanom domaćinu kome "gori pod nogama", pokušavali su igrači Krivelja da stvore šanse na polovini Poloma, ali je manjak koncentracije u završnoj trećini terena iste poništavao.

Igrao se 32. minut kada je posle greške gostiju na sredini terena, viđen brz napad na polovini Krivelja koji je rezultirao prvim golom na meču, Aleksandar Ranđelović je savladao Boćeševića za 1:0.

Jedina stavka upisana u sudijskoj koloni za prvih 45 minuta meča jeste gol Ranđelovića. Odmah na startu drugog poluvrmena u redovima domaćeg tima izvršene su dve izmene.

Želeli su igrači Poloma što pre da dođu do uvećanja prednosti kako meč ne bi ušao u neizvesnu završnicu, ali je odbrana Krivelja sprečavala sve šanse.

U 86. minutu sudija Nenad Kovačević pokazao je na belu tačku u korist domaćeg tima. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Boban Nikolić, 2:0.

Do kraja meča mogli su gosti iz slobodnog udarca Mladena Mladeneskovića do prvog gola, ali je prečka bila saveznik Poloma.

Polom (Leskovo) - Krivelj 2:0 (1:0)

Polom: Stanojević, Đorđević, Belovanović, Ljuškić, Nikolić, Madanović, Jovanović (od 85' Babić), Tufonić (od 46' Svilenkov), Ranđelović (od 46' Đorđević), Munćan (od 81' Martinović), Krmačević

Krivelj: Boćešević, Diljaj (od 85' B. Ursuljanović), D. Ursuljanović (od 85' Kragujević), M. Mladenesković, Šćopić, Jenić, Kostić, Buzejić (od 77' Jankucić), D. Mladenesković, Petković, Bufanović (od 57' Ristić)

Ovom pobedom ekipa Poloma je napredovala za jedno mesto i sada se nalazi na 14. poziciji na tabeli, dok je Krivelj ostao desetoplasirani sastav u ligi.

U sledećem kolu Krivelj dočekuje Ključ iz Podvrške, dok ekipa Poloma igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Sloge iz Kobišnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading