EKIPA IZ DRAGINJA NASTAVLJA DA "GAZI" DO VIŠEG RANGA: Preko Žabara do prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

25.04.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Vojvode Stepe nastavlja sa sjanim rezultatima.

EKIPA IZ DRAGINJA NASTAVLJA DA "GAZI" DO VIŠEG RANGA: Preko Žabara do prvog mesta na tabeli!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Dobrave iz Žabara ugostila je sastav Vojvode Stepe iz Draginja, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 5:1.

Republika

Ekipa Vojvode Stepe je u ovaj duel ušla sa deobe prve pozicije na kojoj se nalaze sa 36 osvojenih bodova, dok je sastav Dobrave sa 23 boda bio na deobi osmog mesta.

Domaći tim je krenuo ofanzivno od starta i već u šestom minutu se zatresla mreža golmana Barjaktarova, Nemanja Mirković je doveo Dobravu u vođstvo.

Krenuli su i igrači iz Draginja sa ofanzivnijom igrom i ubrzo su došli do izjednačenja. Igrao se 19. minut kada je Poledica odlično sa golom spojio Strahinju Lazića, 1:1.

Samo šest minuta kasnije viđen je potpuni preokret na susretu, Danimir Svičević je sa druge stative sproveo loptu u mrežu domaćina, 2:1 za Vojvodu Stepu.

Nije uspeo domaći tim da se oporavi od razvitka situacije na terenu, gosti su napadali i do poluvremena su u potpunosti okrenuli meč na svoju stranu. 

Nemanja Poledica u 39. minutu odličnim skokom šalje loptu u mrežu Dobrave, 3:1. Samo dva minuta kasnije Lazić se nalazi u izglednoj poziciji, ali nesebično dodaje do Svičevića koji postiže gol za 4:1.

Na startu drugog dela u domaćem taboru su izvršene dve izmene, pokušao je trener Radovan Ćosić da unese određene promene u igru svoj tima, ali to nije donelo konkretan rezultat.

U 55. minutu Svičević po treći put trese mrežu Đurića i upisuje svoj het-trik.

Do kraja meča viđene su još neke prilike pred golmanima, pretežno pred čuvarem mreže domaćeg tima, ali promene rezultata nije bilo. 

Dobrava Žabar 2020 - Vojvoda SS (Draginje) 1:5 (1:4)

Dobrava: Đurić, Bogojević (od 46' Ignjatović), Simić, Aćimović (od 66' Tomić), Bosković, Jovanović, Tomić, Mirković, Tanasić, Filipović, Marić (od 46' Stanić)

Vojvoda SS: Barjaktarov, Ignjatović, Dobrić, Poledica, Stojanović, Lazić (od 57' Mihailović), Pajčin, Stanojević, Bogojević (od 29' Damnjanović), Svičević, Vasić (od 43' Pantelić)

Trener ekipe iz Draginja je posle mač poručio:

- Težak teren za igru uticao je na voljni momenat kod naših igrača na početku susreta. Tek nakon primljenog gola počeli smo da igramo kako uvek i želimo, odgovorno, taktički zrelo i efikasno. Stanje na terenu nije bilo najbolje, pretežno zbog loših vremenskih uslova i nemogućnosti domaćina da sanira samu travu. Okrećemo se narednom kolu sa željom da zadržimo dobru igru i da se učvrstimo na vrhu tabele, još jednom čestitke svim igračima na izuzetnom zalaganju i navijačima na podršci. 

Ovim trijumfom i usled kiksa Mladosti (Pocerski Pričinović), ekipa Vojvode Stepe je izbila na prvo mesto na tabeli, sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca i uz meč manje u odnosu na njega.

U sledećem kolu u Draginje gostuje ekipa Vlašić, dok Dobrava gostuje sastavu Šipurskih Livada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading