SPEKTAKULARAN GOL ZA PUŠKAŠA U STARIM BANOVCIMA: U poslednjim trenucima meča MAESTRALAN pogodak Pavlovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol vredi pogledati više puta.

SPEKTAKULARAN GOL ZA PUŠKAŠA U STARIM BANOVCIMA: U poslednjim trenucima meča MAESTRALAN pogodak Pavlovića! (VIDEO)

Foto: FK Dunav Stari Banovci

U okviru 21. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Dunava (Stari Banovci) ugostila je sastav Hajduka iz Divoša, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 23 osvojena boda što je trenutno dovoljno za 11. poziciju na tabeli, dok je ekipa Hajduka sa 42 boda držala drugo mesto, samo dva boda manje tim iz Divoša je imao u odnosu na lidera na tabeli.

Treba napomenuti i da je ekipa Slovena iz Rume (aktuelni lider na tabeli) u subotu (dan pre ovog meča) poražena u Donjem Tovarniku, Hajduk je u duel sa Dunavom ušao sa imperativom pobede kako bi se vratio na lidersku poziciju.

Tokom prvih 45 minuta meča viđena je velika borba gotovo po čitavom terenu, glavni sudija Nemanja Bošković je tokom prvog dela pokazao tri žuta kartona.

Česti prekidi i seckanje igre doveli su do toga da na desetominutnu pauzu odemo bez golova.

U nastavku meča oko 400 pristunih gledalaca očekivali su da će videti dosta sadržajniji meč, ali kako je vreme odmicalo, promene rezultata nije bilo.

U 68. minutu sudija Bošković dosudio je kazneni udarac sa 11 metara u korist Hajduka. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Aleksandar Ignjić, 1:0 za goste.

Kako se približavao meč kraju, treneri oba tima su krenuli sa izmenama. Borba na terenu je bila neprestana što pokazuje i ukupan broj žutih kartona (10).

Kada su već domaći navijači mislili da će njihov upisati novi poraz, gosti su očekivali povratak na lidersku poziciju, dešava se potpuni obrt.

Nebojša Pavlović u 93. minutu postiže spektakularan gol za izjednačenje na meču, i time je postavio i konačan rezultat susreta. O golu ne treba puno pričati, snimak govori sam za sebe.

 

Dunav (Stari Banovci) - Hajduk (Divoš) 1:1 (0:0)

Dunav: Petrović, Cekić, R. Nikolić (od 90' Basrak), Dubajić, Marković, Stokić, Zogović, Ivanović, Milanović (od 66' M. Nikolić), Miletić (od 83' Stojaković), Pavlović

Hajduk: Trkulja, Savić (od 46' Stanić), Skopljak, Halilović (od 68' Rakić), Nikolić (od 60' Jević), Krmar, Nađ, Ignjić, Galić, Tomić (od 85' Milenković), Erak (od 85' Savićević)

Ovom podelom bodova ekipa Dunava je stigla do deobe desetog mesta na tabeli, dok je sastav Hajduka ostao na drugoj poziciji, sa zaostatakom u odnosu na lidera od samo jednog boda.

U sledećem kolu Hajduk dočekuje Mladost iz Bačkog Jarka, dok ekipa Dunava gostuje Radničkom iz Nove Pazove.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading