LESKOVČANI "BRZIM BRODOM" DO LIDERSKE POZICIJE: Očekuje nas jako zanimljiva borba za plasman u Prvu ligu Srbije!

Autor:

Sport

09.04.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rani gol je u velikoj meri uticao na dalji tok utakmice.

LESKOVČANI "BRZIM BRODOM" DO LIDERSKE POZICIJE: Očekuje nas jako zanimljiva borba za plasman u Prvu ligu Srbije!

Foto: Sava Jojić

U okviru 21. kola Srpske lige Istok ekipa Brzog Broda ugostila je sastav Dubočice, prvi duel ova dva tima igran u Leskovcu završen je pobedom domaćina rezultatom pobedom domaćina rezultatom 8:0.

Republika

Gosti su poveli već u 5. minutu posle odlično izvedenog slobodnog udarca Predraga Đorđevića.

Samo dva minuta kasnije, ista situacija na drugoj strani. Slobodan udarac izveo je Stamenković, ali je lopta prošla pored gola.

U nastavku meča nezanimljiva igra i uglavnom na sredini terena. Gosti su pokušavali prodorima po desnoj strani, ali je odbrana Brzog Broda bila na visini zadatka.

U 23. minutu posle udarca Stamenkovića, lopta je golmanu Dubočice iskliznula, ali se Vulić nije najbolje snašao i nije došlo do promene rezultata.

Na desetominutnu pauzu se otišlo sa minimalnom prednošću gostujućeg tima.

I u drugom delu gotovo preslikana slika kao iz prvih 45 minuta. Igrao se 57. minut kada su viđena prva uzbuđenja u nastavku.

Đorđević je odlično izveo korner sa leve strane, na drugoj stativi se našao Dušan Savić koji šalje loptu u mrežu golmana Stefanovića, 2:0 za Dubočicu.

Samo par minuta kasnije, nakon ispucane lopte odbrane Dubočice, golman Stefanović je izašao iz kaznenog prostora i hteo je glavom da izbaci loptu u aut, ali je sve to ispratio Savić koji je iz prve poslao loptu ka golu, međutim Stanković sa same gol linije sprečava novi pogodak za goste.

Igrao se 63. minut kada je posle kornera Đorđevića na prvoj stativi reagovao Ivan Milić, a loptu je u mrežu smestio Savić za 3:0. 

Mogao je Savić u 75. minutu da upiše het-trik, ali je njegov udarac sa distance završio preko gola.

U nastavku su gosti držali loptu u svom posedu i mirno su priveli utakmicu kraju. Imao je Savić još jednu dobru priliku pet minuta pred kraj regularnog vremena, ali je Stefanović dobro intervenisao. Brzi Brod je bio bez šansi, odbrana Dubočice je bila na visini zadatka.

Brzi Brod (Niš) - Dubočica (Leskovac) 0:3 (0:1)

Brzi Brod: Stefanović, Stanković, Pekić (od 73' Veličković), Dinić, Kostić (od 84' Crvenković), Stamenković, Arsić (od 73' Okičić), Tošić, damnjanović (od 46' Jovanović), Krstić, Vulić

Dubočica: Stanković, Đorđević, Mladenović, Ljubenović (od 55' Stojev), Savić (od 84' Rašić), M. Milić, Petrović, I. Milić (od 84' Tasić), Jovančić (od 68' Paunović), Momčilović, Vasić (od 84' Đorđević)

Ovom pobedom i usled poraza Radničkog iz Pirota na gostovanju SFS Borcu (Paraćin), ekipa Dubočice je stigla do deobe prvog mesta na tabeli upravo sa "belima iz Pirota", dok je tim Brzog Broda ostao na pretposlednjoj poziciji.

Sledeće nedelje Dubočica dočekuje ekipu Borca iz Paraćina, dok Brzi Brod gostuje Timoku u Zaječaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading