ISTOČNI ROLERKOSTER: Paraćinci srušili lidera! Da li je pitanje šampiona rešeno? (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacionalno ostvarenje Paraćinaca...

ISTOČNI ROLERKOSTER: Paraćinci srušili lidera! Da li je pitanje šampiona rešeno? (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: SFS Borac Paraćin

Pre tačno dve nedelje fudbaleri pirotskog Radničkog slavili su na gostovanju u Brzom Brodu proti istoimene ekipe rezultatom 3:0, a zahvaljujući kiksu leskovačke GFK Dubočice u Knjaževcu protiv Timočanina (1:2), vratili su se na lidersku poziciju Srpske lige Istok.

 

Očekivalo se da ekipa koja je veći deo ovosezonskog takmičenja provela na prvoj poziciji istočne grupe srpskoligaškog karavana neće sebi dozvoliti novi neuspeh, ali je on došao u momentu kada se retko ko tome nadao.

U okviru 21. runde Piroćanci su gostovali u Paraćinu gde su se na stadionu Sportsko-rekreativnog centra "Borac" sastali sa domaćim SFS Borcem

Prvi deo igre protekao je uglavnom u nadmetanju između dva šesnaesterca, s tim što je prividnu terensku nadmoćnost imala gostujuća ekipa. Ključni trenutan susreta dogodio se u 35. minutu igre kada je kompletna akcija u pet poteza krunisana pogotkom.

Domaćin je krenuo iz poslednje linije, usledila su tri kratka pasa, a zatim i dubinsko dodavanje ka Zlatkoviću na poziciji desnog krila koji je povukao loptu napred, uočio je Nemanju Conića koji je utrčavao iza poslednje linij odbrane Piroćanaca, usledio je blagovremeni pas i mreža gostiju se zatresla.

 

Nastavak susreta donosi poptunu dominaciju gostujućih fudbalera, ali se ekipa SFS Borca znalački branila i stigla do tri velika boda u duelu protiv velikog favorita koji ovim porazom možda i gubi ne samo lidersku poziciju u ovom moemntu, već i šampionsku titulu koja u narednoj sezoni donosi učešće u Prvoj ligi Srbije.

 

 

- Srpska liga Istok, 21. kolo:

SFS Borac (Paraćin) - Radnički (Pirot) 1:0 (1:0)

Stadion: SRC "Borac" u Paraćinu

Strelac: N. Conić u 35. minutu

U narednoj rundi istočne grupe srpskoligaškog karavana Radnički u Pirotu dočekuje paraćinsko Jedinstvo, dok ekipu SFS Borca očekuje gostovanje još jednom izrazitom favoritu, ekipi GFK Dubočice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading