PUNIM GASOM KROZ BRZI BROD: Tri gola za isto toliko bodova - Piroćanci su ponovo vladari srpskog istoka!

Autor:

Sport

27.03.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piroćanci protutnjali kroz Brzi Brod.

PUNIM GASOM KROZ BRZI BROD: Tri gola za isto toliko bodova - Piroćanci su ponovo vladari srpskog istoka!

Foto: Sava Jojić

U okviru 19. kola Srpske lige Istok u Brzom Brodu sastele su se istoimena ekipa i favorit iz Pirota, ekipa Radničkog.

 

Radnički je odmah na startu krenuo ofanzivno i već u petom minutu utakmice Aleksa Petrović je imao dobru šansu, ali je lopta otišla preko gola. Sedam minuta kasnije Piroćanci stižu do nove priliku preko Nenada Adžibabe, ali je golman domaćih, Milan Stefanović sjajno intervenisao, da bi isti ishod bio i u 14. minutu kada je budnost domaćeg golmana oprobao Filip Đurović.

I u nastavku prvog poluvremena ređale su se prilike pirotskog Radničkog, dok su vi pokušaji OFK Brzog Broda bili blagovremeno zaustavljeni. 

Konačno u poslednjim trenucima ovog dela igre, promenio se i rezultat na semaforu. Nakon kornera Filip Stojanov udarcem sa distance matira odbranu domaćina i gosti na odmor ipak odlaze sa prednošću.

U nastavku susreta beležimo po dve prilike na obe strane, a do novog gola Piroćanci stiu u 77. minutu kada se u listi strelaca upisao Nemanja Mančić. Do kraja susreta, očekivano fudbaleri Radničkog su imali terensku inicijativu, a "tačku na i" stavlja Filip Đurović koji je u poslednjim trenucima meča nakon sjajnog prodora, preciznim udarcem loptu poslao u mrežu domaće ekipe.

Foto: Sava Jojić

Trećom brzinom kroz Brzi Brod do liderske pozicije

 

- Srpska liga Istok, 19. kolo:

OFK Brzi Brod (Brzi Brod) - Radnički (Pirot) 0:3 (0:1)

Stadion: OFK Brzi Brod

Strelci: F. Stojanov 45`, N. Mančić 77`, F. Đurović 90`

Ovom pobedom Radnički iz Pirota je ne samo stigao do važna tri boda, već je usled kiksa leskovačke GFK Dubočice, ponovo preuzeo lidersku poziciju na tabeli Srpske lige Istok. 

 

 

RAdnički će u narednoj prvenstvenoj rundi dočekati Vlasinu, dok OFK Brzi Brod putuje u Paraćin gde će se sastati sa ekipom SFS Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading