ŠAMAR OTREŽNJENJA: Porazom u Knjaževcu lider prepustio prvu poziciju velikom rivalu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodilo se (ne)očekivano...

ŠAMAR OTREŽNJENJA: Porazom u Knjaževcu lider prepustio prvu poziciju velikom rivalu!

Foto: FK Timočanin

Pred gostovanje u Knjaževcu fudbaleri leskovačke GFK Dubočice nalazili su se u seriji od deset mečeva u kojima nisu osetili gorčinu poraza, a tokom koje je ostvareno osam pobeda i dva remija (OFK Topličanin 2:2 i Radnički Svilajnac 1:1), te se očekivalo da će niz biti nastavljen i ovoga puta.

 

Nošeni željom da istorijsku godinu u kojoj će biti zvanično otvoren i njihov novi, velelepni sportski objekat, krunišu plasmanom u Prvu ligu Srbije, leskovački fudbaleri su u tri prolećna susreta ostvarili isto toliko pobeda, a posebno treba napomenuti podatak da je tokom 270 minuta igre mreža Dubočice ostala netaknuta. Momci u crvenoj sportskoj opremi u prethodne tri nedelje savladali su Dunav iz Prahova 2:0, niški Car Konstantin 4:0 i Pčinju iz Trgovišta 2:0 i na osnovu svega navedenog očekival ose da će gostovanje u Knjaževcu biti samo jedna stepenica ka ostvarenju krajnjeg cilja.

Međutim, od samom starta duela protiv ekipe Timočanina, ništa nije krenulo u željenom pravcu. Domaćin je već u 5. minutu susreta preko Petrovića stigao do rezultatske prednosti, a kada je u finišu prvog perioda igre Živić duplirao prednost, bilo je jasno da će Leskovčani teško stići do željenih bodova.

U nastavku susreta, golom Vasića 15 minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, GFK Dubočica je uspela samo da stigne do počasnog pogotka, ali sva tri boda su ovoga puta ostali u Knjaževcu.

Foto: GFK Dubočica

Neće po dobrom pamtiti gostovanje u Knjaževcu

 

- Srpska liga Istok, 19. kolo:

Timočanin (Knjaževac) - GFK Dubočica (Leskovac) 2:1 (2:0)

Stadion: Gradski stadion u Knjaževcu

Strelci: D. Petrović u 5. i K. Živić u 40. minutu za Timočanin; Đ. Vasić u 75. minutu za GFK Dubočicu

Kiks Leskovčana iskoristio je veliki rival. Fudbaleri Radničkog iz Pirota savladali su na gostovanju OFK Brzi Brod sa ubedljivih 3:0 čime su preuzeli lidersku poziciju i u ovom momentu imaju tri boda više od leskovačkog sportskog kolektiva.

Već narednog vikenda Leskovčane očekuje još jedno iskušenje. Oni će u nedelju 2. aprila dočekati ekipu Meševa i biće to susret u kojem pravo na kiks više ne postoji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading