"KAZNENA EKSPEDICIJA" IZ KARAĐORĐEVA IDE U FEKETIĆ: Jadran jeste čvrst domaćin, ali Solunac dolazi po nastavak serije pobeda!

Autor:

Sport

27.04.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se dobar broj navijača na ovom susretu.

"KAZNENA EKSPEDICIJA" IZ KARAĐORĐEVA IDE U FEKETIĆ: Jadran jeste čvrst domaćin, ali Solunac dolazi po nastavak serije pobeda!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U okviru 24. kola PFL-a Subotica ekipa Jadrana iz Feketića ugostiće sastav Solunca iz Karađorđeva, utakmica je zakazana za subotu, 29. april od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin subotnjeg duela dugogodišnji je član PFL-a, trenutno se sa učinkom od sedam pobeda, devet poraza i šest podela bodova nalazi na devetom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Ekipa od starta prolećnog dela na osam susreta ima skor 3-2-3. 

Na domaćem terenu ekipa iz Feketića je za sada odigrala 10 mečeva i tu su zabeležili učinak od pet trijumfa tri podele bodova i samo dva poraza. Jedina dva tima koja su uspela da odnesu bodove sa ovog gostovanja jesu Udarnik Višnjevac i Đurđin. Jadran je tim koji zna da postigne uvek gol, ali isto tako se i njihova mreža u dosta navrata zatresla (32:36).

U subotu će se nasuprot igrača Jadrana naći sastav Solunca, trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa dva boda zaostaka za liderom, uz meč manje u odnosu na njega. Ekipa iz Karađorđeva igra sjajno od starta nastavka prvenstva, na osam mečeva imaju isto toliko pobeda.

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Publika je uvek to na domaćem terenu

Solunac je sastav koji je postigao najviše, ali i primio najmanje golova (60:14), takođe su tim koji ima najmanje poraza u ligi, samo dva puta su ostajali bez celog plena. Kada je reč o partijama tima iz Karađorđeva i tu drže prvo mesto po broju osvojenih bodova na strani. Na deset mečeva imaju učinak od osam pobeda uz po jedan poraz i podelu bodova.

Ognjen Đuranović, štoper Solunca je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Kao i sve prethodne i ovj duel nam je veoma važan, ide se na pobedu kojom ćemo ostati u samom vrhu tabele. Vredno treniramo, svi smo zdravi i idemo utakmicu po utakmicu, spremamo se za derbi sledeće nedelje u Srbobranu. Moji saigrači iz odbrane i ja skoro savršeno sarađujemo, što pokazuju i rezultati, pa se nadamo da će tako ostati i ovaj put i da ćemo ostati nesavladani. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Solunca na domaćem terenu rezultatom 6:1.

Jadran (Feketić) - Solunac (Karađrođevo)

Subota, 29. april od 16.30

Teren u Feketiću

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading