ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ TRUDNA! Ekskluzivno saznajemo: Ceca čeka TREĆE unuče!

Autor:

Zabava

27.04.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada i talentovana pevačica se trenutno nalazi u Španiji, gde uživa sa zgodnim fudbalerom!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ TRUDNA! Ekskluzivno saznajemo: Ceca čeka TREĆE unuče!

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Anastasija Ražnatović je ostala trudna sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom i trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće.

Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom. Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja. Oni svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno, a sa svojim pratiocima na Instagramu dele bajkovite uspomene iz Španije.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija i Nemanja

Inače, kako je Ceca za Republiku nedavno otkrila, Anastasija trenutno ne može da se vrati u Srbiju zbog papira, pa je tako propustila i punoletstvo sestre Helene Ocokoljić, ali i rođenje bratanca Krstana Ražnatovića. Nakon saznanja da je u drugom stanju, jasno je i zbog čega je propustila ovako bitne događaje porodice Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading