"BANKROTIRAĆU ZBOG DEVOJČICE" Ceca silno priželjkivala unuku, ovako će RAZMAZITI Anastasijinu naslednicu!

Autor: P. R.

Zabava

27.04.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Ceca otkrila, velika joj je želja da u porodicu Ražnatović stigne devojčica, a ćerka Anastasija će joj uskoro ispuniti želju.

Kako je Republika ekskluzivno otkrila, Anastasija Ražnatović se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, te će zajedno sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljem uskoro dobiti devojčicu. Inače, njena majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je izjavila kako bi volela da dobije unuku, koji bi razmazila, narodski rečeno, za sve pare!

Naime, Cece je pre malo više od nedelju dana dobila drugog unuka kog joj je podario sin Veljko, međutim, na proslavi povodom njegovog rođenja, pevačica je istakla da bi volela da u porodici Ražnatović stigne devojčica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca čeka unuku

To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi! Krstan će, kao i Željko, dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobijemo i devojčicu, tu bih baš bankrotirala (smeh) - istakla je Ražnatovićka nedavno u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading