POTRES U HUMSKOJ: Slavni trener se VRAĆA u Partizan?

Autor:

Sport

27.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli bi crno-beli uskoro da dobiju novog stratega na klupi.

POTRES U HUMSKOJ: Slavni trener se VRAĆA u Partizan?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su samo 0:0 u derbiju Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, čime su ostali na deobi četvrtog mesta, što je užasan rezultat za klub ovakvog renomea.

Muče se crno-beli tokom čitave sezone, ispali su iz Kupa Srbije, zatim i iz Lige konferencije, a kao so na ranu je navijačima došla serija neuspeha njihovog voljenog kluba u Superligi.

Jedan od onih koji bi možda mogao da preokrene situaciju u Humskoj je Marko Nikolić, koji ne isklljučuje mogućnosto da ponovo sedne na klupu ovog kluba.

- Uvek može da se desi. Partizan je mnogo veliki klub, institucija koja mi je dala mnogo. Istina, sada se nalazi na istorijskom minimumu, ne samo rezultatski, već su tu i drugi segmenti u upravljanju klubom. Teško je to gledati. Partizan možda neće igrati Evropu, to je tragično. Ja hoću da se vratim poslu, da radim, gladan sam. Doneću odluku u narednih mesec, dva. A Partizan je uvek tu. Uvek mora da se razmotri kao opcija. Da li će biti to zavisi od milion faktora - rekao je Nikolić u studiju "Arenesport".

Foto: Starsport

Marko Nikolić, fudbalski trener

Osvajač poslednje titule sa Partizanom, još u sezoni 2016/17, ističe da danas svako može da sedne na klupu večitih rivala.

- Katastrofalni podaci! Sada je kriterijum dosta nizak. Da ne kažem da bi skoro svako mogao da sedne na klupu Partizana i Zvezde. 

Svestan je Nikolić teške situacije u Humskoj.

- Postalo je normalno da Partizan sa petog mesta ulazi u derbi. Svi su anestezirani. Došlo je do toga da neki ljudi neće da dođu na klupu i to je postalo normalno. Ja ne mogu da prihvatim da je to normalno - jasan je Nikolić.

Podsetimo, Nikolić je u dva navrata vodio crno-bele, a trenirao je još i Rad, Vojvodinu, Olimpiju, Fehervar i Lokomotivu iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading