MALA, DAJ DA TI POKAŽEM KAKO SE TO RADI: Hit snimak Cece Ražnatović kruži internetom, OTELA sestrični mikrofon! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

11.04.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak odmah postao viralan!

MALA, DAJ DA TI POKAŽEM KAKO SE TO RADI: Hit snimak Cece Ražnatović kruži internetom, OTELA sestrični mikrofon! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Ceca

Mlada Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić, rođene sestre pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je proslavila 18. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tom prilikom okupila preko 150 zvanica na gala slavlju.

Međutim, punoletstvo je palo u drugi plan, te je Ceca bila zvezda večeri prvo koketiranjem sa reperima Vojažom i Nućijem, a zatim i urnebesnim snimkom koji je osvanuo nakon proslave.

Naime, Helena je zajedno sa svojim drugaricama zapevala tetkinu pesmu "Ličiš na moga oca", da bi Ceca u jednom trenutku prišla svojoj sestričini i bukvalno joj otela mikrofon iz ruke i sama zapevala svoj hit.

 

 

"Daj mala da ti pokažem kako se to radi", "Kako je otela mikrofon, au", "Morala je da se umeša, hit", "Kakva pesma za punoletsvo", "Anemičan rođendan", "Šta radi tetka", "Vriska, ovo je presmešno", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka koji je za kratko vreme postao viralan na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading