ANASTASIJA ZAROBLJENA U ŠPANIJI! Ceca progovorila o mogućoj saradnji sa Futom, pa ŠOKIRALA sve! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je privukla veliku pažnju svojom kombinacijom!

Pevačica Ceca Ražnatović stigla je na proslavu 18. rođendana svoje sestričine Helene, ćerke Lidije Ocokoljić. Proslava se će se održati u jednom prestoničkom restoranu, a goste će zabavljati Vanja Mijatović, koja je prva stigla. Ceca je na punolestvo svoje sestričine stigla u pratnji svojih roditelja, a sa sobom je povela i malog Željka Ražnatovića.

Ceca se pojavila u dugoj plavoj haljini i bundi, a kosu je vezala u rep. Za Republiku je, između ostalog, govorila o sestričini, organizaciji rođendana, ali i filmu koji se snima o Džeju Ramadanovskom.

Republika

Foto: Nikola Mutić


Ceca Ražnatović na proslavi rođendana svoje sestričine

- Helena je jako skromna devojka, pitala sam je da li ima neku posebnu želju, da li želi da joj neko peva, rekla mi je: "Tetka, ti to izaberi". Nije imala specijalnih želja - rekla je Ceca.

- Evocirali smo uspomene, osvrnete se, setite kad je bila beba, kako je rasla, pa kad je bila nevaljala. Ceo dan je pod pozitivnim uzbuđenjem. Nadam se da ćemo imati super žurku, možda se latim mikrofona, što da ne... Mada sam imala sinoć koncert fenomenalan u Prijedoru, pa malo grebe... Nadam se da ćemo svi biti veseli, učestvovala sam u organizaciji jednim delom. Kod nas u porodici Lidija radi te stvari, ali sam učestvovala. Imala sam želju ali to je iznenađenje za nju - dodala je pevačica.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Ceca Ražnatović na proslavi rođendana svoje sestričine

Ceca je otkrila šta misli o tome što će Aleksandar Radulović Futa komponovati muziku za film o Džeju Ramadanovskom, pa otkrila i da li bi volela da sarađuje sa njim na novom albumu:

- Futa i ja smo dobri prijatelji, dugogodišnji prijatelji. Pored toga što smo bili uspešni saradnici, na početku moje karijere. Logičan je to sled stvari, niko neće moći to bolje da doživi i donese nego Futa koji je učetvovao u nastajanju jedne legende kao što je Džej. On i Marina, ali pošto Marina nije među nama, Futa to najbolje može emotivno da iznese kroz muziku - ispričala je Ceca i dodala:

- Što da ne, Futa je sjajan kompozitor, napravio je milion hitova koji su evergrin. Što da ne. Ako Futke proradi, ja bih bila najsrećnija na svetu - istakla je ona.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Ceca Ražnatović na proslavi rođendana svoje sestričine

Na samom kraju razgovora, Ceca je otkrila da je Anastasija Ražnatović sprečena da se pojavi na rođendanu i ispričala kako se provela sa njom u Španiji. Podsetimo, Anastasija uživa u Španiji sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom.

- Anastasija nažalost ne dolazi, čeka papire, to je razlog što je dugo nema, ne može da izađe iz zemlje. Ja bih se vratila u Španiju odmah, toplo, lepo, oni su već u letu, a mi čistimo sneg - rekla je Ceca.

Ceo intervju sa Cecom možete pogledati u klipu na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading