RASIPANJE! Frljaju se sumama pred publikom: Ceca od Saše dobila roleks od 10.000 evra (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.04.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se u emisiji "Zvezde Granda" pohvalila skupocenim satom koji joj je poklonio direktor, dok su se neki članovi žirija požalili da oni nisu dobili.

RASIPANJE! Frljaju se sumama pred publikom: Ceca od Saše dobila roleks od 10.000 evra (FOTO)

Foto: Printscreen

Članica žirija "Zvezda Granda" Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjoj emisiji javno se pohvalila da je od direktora Saše Popovića dobila roleks čija vrednost je oko 10.000 evra.

Naime, dok su se kandidati Nevena Marković iz Raniluga i Mahir Petrović iz Gornjeg Vakufa takmičili u duelu na velikoj sceni "Granda", povela se polemika oko pesme Šabana Šaulića za koju, navodno, nisu baš svi čuli.

Republika

Foto: Printscreen

Svetlana Ražnatović pokazala luksuzni sat

Kako je Popović pokušao da nagovori Cecu da otpeva refren koji je jedino ona znala, folk pevačica se nećkala, obrazlažući da nije za to plaćena. Taman kad je htela da isproziva Sašu da je škrt, setila se da je od njega dobila skupoceni sat koji nosi i iskoristila priliku da ga pokaže publici, koja, dok se oni razmeću preskupim poklonima, jedva krpi kraj s krajem.

- Mahire, ti brate pevaš, pravi je merak da te čovek sluša. Umeš da podigneš publiku, imaš energiju u glasu. Dopala mi se pesma, ja znam ovu pesmu od Šabana - rekla je Ceca, a Saša je odmah reagovao.

- Kako ti samo znaš tu pesmu od Šabana, hajde ponovi refren - zahtevao je Popović.

- Nisam plaćena - rekla je Ceca kao iz topa.

Foto: Printscreen

Saša Popović ne poklanja roleks svim članovima žirija

Saši nije bilo jasno zašto ona ne želi da otpeva i nudio joj je 60 dinara, a Ražnatovićeva mu je rekla da bi to možda učinila, ali za 60 miliona, i to u evrima. I dok je teklo frljanje sumama i "zaigravanje s nulama" Ceca je pokazala luksuzni sat.

- Ja sam od Popovića dobila roleks, tako da ne mogu da kažem da je stipsa - pohvalila se Ceca, a pojedini članovi žirija su se požalili da ništa nisu dobili.

- Otpevaj za taj roleks ovu Šabanovu pesmu - pokušao je da iskoristi situaciju Saša, ali mu je Ceca odbrusila da nije bio takav dogovor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading