NEVIĐENA DRAMA U DOMU LEPE BRENE: Pevačici prete rušenjem vile zbog divlje gradnje, PUKLA BRUKA!

Autor:

Zabava

09.04.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panika u domu Živojinovića!

NEVIĐENA DRAMA U DOMU LEPE BRENE: Pevačici prete rušenjem vile zbog divlje gradnje, PUKLA BRUKA!

Foto: ATA Images, NEmanja Pančić, Paparazz lov

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović na sve načine pokušavaju da reše problem divlje gradnje na placu u vlasništvu Grada Beograda koji se nalazi pored njihove kuće na Bežanijskoj kosi i na kojem su do pre neki dan uveliko zidali novi stambeni objekat.

Kako je Republika ekskluzivno pisala, poznatom bračnom paru je inspekcija zvanično stopirala izgradnju vile jer za to, kako smo saznali, nisu imali adekvatnu dozvolu. Ipak, kako se situacija dalje odvija, pevačica na sve strane traži način da reši problem kako bi mogla da završi luksuznu vilu.

- Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da reše dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rešenje. Od ponedeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja - završava izvor za Kurir.

Republika

Foto: NEmanaj Pancic, Petar Divac

Lepa Brena nelegalna gradnja na Bežanijskoj kosi

Međutim, kako bismo detaljno istražili Brenino bahaćenje, stupili smo u kontakt sa advokatom Markom Pantićem, koji je za naš portal potvrdio da bi pevačica sa porodicom mogla da ostane bez krova nad glavom.

Što se tiče poziva inspekcije, oni imaju javna ovlašćenja i vrlo je verovatno da će investitor kog su klasifikovali kao vlasnika kuće, u ovom slučaju, da odgovara. Grad Beograd sada treba da naloži rušenje spornog objekta o trošku investitora, a ako investitor ne želi da sruši sve, građevinska inspekcija može sve da sruši o svom trošku, pa da te troškove prebaci na njih, odnosno na investitora. Ako ima elemenata za ovo krivično delo, nadležne institucije moraju da reaguju, a investitor mora da snosi posledice, odnosno da odgovara - ističe Pantić za Republiku.

Podsećanja radi, ekipa portala Republika izašla je na teren kako bi snimila majstore koji izvode radove na zemljištu koje je po papirima državna svojina. Kako smo se uverili na licu mesta, radi se o bespravnoj gradnji, a to smo dokazali i kontaktiranjem sekretarijata Grada Beograda, koji nam je potvrdio da je izvršeno zatvaranje gradilišta nakon naših pisanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Zika

09.04.2023 00:06

Sramota. Malo im je para. Lepo da se srusi a plac ponudi na licitaciju, pa ko da vise. A ne da sagrade pa da se dogovaraju. To je KRIMINAL

Petar

09.04.2023 09:20

Alavi na pare, strasno !!! Naucilo da se bahati i otima.... Zakon u Srbiji VAZI ZA SVE !!!!

Ljupče

09.04.2023 09:34

A ono kad su uhvaćeni u krađi struje, nikom ništa. I ovo će isto tako da se završi.

nego

09.04.2023 12:50

Sta je bilo sa KRADjOM STRUJE ako se ne varam pre izvesnog vremen ??????