EKSKLUZIVNO! Breni zatvoreno divlje gradilište posle pisanja Republike!

Autor:

Zabava

06.04.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika tokom jučerašnjeg dana ekskluzivno je doneo istinu o divljem gradilištu Lepe Brene, a sada smo dobili potvrdu.

EKSKLUZIVNO! Breni zatvoreno divlje gradilište posle pisanja Republike!

Foto: NEmanaj Pancic, Petar Divac

Pevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem, kako je juče otkrio ekskluzivno portal Republika, krenula je sa divljom gradnjom, nakon čega smo mi uputili pitanje našem gradu. 

Da bismo proverili naša saznanja da su Brena i Boba Živojinović na divljaka počeli da zidaju kuću bez dovole i na javnoj površini grada, poslali smo pitanja gradu, a njihov odgovor vam prenosimo u celosti.

Iz Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju prosledili su sledeći odgovor:

 

- Građevinska inspekcija vodi postupak inspekcijskog nadzora nad izvođenjem građevinskih radova na navedenoj lokaciji. Izvršeno je i zatvaranje gradilišta stavljanjem službenog znaka "zatvoreno gradilište", kao i postavljanjem posebne trake za obeležavanje zatvorenog gradilišta. Ostavljen je poziv investitoru, shodno Zakonu o inspekcijskom nadzoru, kako bi se isti izjasnio na sve okolnosti. Prema javnim podacima iz katastra nepokretnosti, izvođenje radova se obavlja na parceli koja je u javnoj svojini grada - bio je odgovor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

06.04.2023 17:35

Klosari jedni, ona misle da su ne znam ko pa ce da zidaju gde hoce i da kradu struju, bitange bez imalo obraza