HOĆE POLA MILIONA EVRA, A OCU NEĆE DA DOĐU NA GROB: Sinovi pokojnog Tozovca se nisu pojavili na pomenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinovi pokojnog Tozovca se nisu udostojili da dođu rođenom ocu na pomen, a traže njegovo nasledstvo!

HOĆE POLA MILIONA EVRA, A OCU NEĆE DA DOĐU NA GROB: Sinovi pokojnog Tozovca se nisu pojavili na pomenu! (FOTO)

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Danas se navršava dve godine od smrti čuvene muzičke legende Predraga Živkovića Tozovca, a na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana pojavila se samo njegova udovica Emilija Mima Živković. 

Poznato je da Tozovac ima dva vanbračna sina, koje javnost do sada nije imala prilike da upozna. Za jednog sina, Svetozara se zna da živi u Americi, dok se za drugog spekuliše da je u Srbiji, ali mu se do danas nije otkrio identitet. 

Oni se danas nisu pojavili na pomenu pokojnom ocu, zbog čega se poteglo pitanje o već davno narušenim odnosima među njima. 

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Emilija Mima Živković na pomenu

 

Kako su Republika i Srpski telegraf prvi pisali, porodična drama oko nasledstva odjeknula je kao bomba u ovoj intrigantnoj porodici. Sinovi pokojnog pevača zaratili su sa njegovom udovicom zbog nasledstva, a u pitanju je bilo pola miliona evra.  

- Toza nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci. Sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, imali su neke svađe, posle kojih su se udaljili. Svako je otišao svojim putem, ali se čuo sa sinom Svetozarom, koji je u Beogradu s vremena na vreme. On ga je zvao i kada je čuo da se razboleo. Pričali su i pre nego što je iznenada preminuo, ali to nije uticalo na odluku da njemu ne ostavlja ništa od zaostavštine. Svetozar se nije pojavio na sahrani da ne bi skretao pažnju na sebe, ali e ocu položio cveće na grob kada su se svi razišli - rekao je neimenovani izvor i dodaje:

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Predrag Živković Tozovac pomen dve godine

 

- Tozin sin Svetozar bratu iz Amerike, koji nije ni znao da je Predrag završio u bolnici, svašta je rekao preko telefona. Ispričao mu je da je sramota što se sad setio da pozove kada je čovek mrtav samo da bi video da li mu nešto pripada, a svojevremeno ga se i odrekao zbog njegove ljubavi prema Mimi. Baš su se gadno posvađali.

Ipak, on o sinovima nije mnogo govorio u javnosti, ali ih je jednom spomenuo.

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je tada pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirjana

06.04.2023 16:22

Kakvi god da su oni nazalost imaju pravo na nasledstvo svidelo se to nekom ili ne.

Podesen

06.04.2023 17:12

@Mirjana - Ne lupaj molim te.