DARKO LAZIĆ NAPUSTIO BOLNICU: Pevač nakon drame sa KRVARENJEM pušten na kućno lečenje, supruga ga OVIM obradovala! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.04.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se, po svemu sudeći, oseća znatno bolje nego proteklih dana.

DARKO LAZIĆ NAPUSTIO BOLNICU: Pevač nakon drame sa KRVARENJEM pušten na kućno lečenje, supruga ga OVIM obradovala! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože doživeo je prave komplikacije, te je nakon zahvata završio u bolnici zbog krvarenja, te mu je naloženo strogo mirovanje.

Međutim, po svemu sudeći, folker se oseća mnogo bolje jer je danas ustao iz bolničke postelje i završio na kućnom lečenju. Naime, Lazić se oglasio na društvenoj mreži Instagram i pohvalio obrokom koji mu je spremila supruga Katarina, ali i slatkim iznenađenjem koje je usledilo nakon toga.

Podsećanja radi, Darko Lazić se putem lajva na Instagramu nedavno oglasio iz bolnice i otkrio detalje svog zdravstvenog stanja.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pućiće mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko nakon čega se isključio iz lajva.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Darko Lazić u bolnici

Takođe, pevač je otkrio da je u bolnici imao još jednu nezgodu.

- Pao mi je telefon na nos. Zato mi je razbijen i oguljen - istakao je on, pa otkrio da mora što pre da ozdravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading