TELO VRETENO ZAPALILO INTERNET! Marina Visković kao isklesana, svima PADAJU VILICE zbog njenog zavodljivog uvijanja! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.04.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brine o svakom detalju na svom telu!

TELO VRETENO ZAPALILO INTERNET! Marina Visković kao isklesana, svima PADAJU VILICE zbog njenog zavodljivog uvijanja! (FOTO)

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, što i ne čudi, jer atraktivna crnka bukvalno ne izlazi iz teretane, što redovno pokazuje i na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Viskovićeva je objavila kratak video snimak iz teretane kako leži na strunjačama, a uspust je svoje pratioce častila i pogledom na njeno vrelo telo koje verujemo da nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Marina se neprestano uvijala, isticajući sve svoje obline u prvi plan, ali i koliko je svoju liniju dovela do savršenstva, te su svi primetili njen savršeno isklesan stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading