KO JE UHAPŠENI SIN ACE BULIĆA? Bio je u vezi sa ćerkom poznatog PEVAČA, ima sina, a danas je priveden zbog PRETNJI OTMICOM!

Autor: P. R:

Zabava

07.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se pričalo, Aleksandar Bulić i Helena Topalović uživali su u ljubavi nekoliko meseci.

KO JE UHAPŠENI SIN ACE BULIĆA? Bio je u vezi sa ćerkom poznatog PEVAČA, ima sina, a danas je priveden zbog PRETNJI OTMICOM!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Printscreen Instagram, Nemanja Pančić

Aleksandar Jusa Bulić (24), sin biznismena Dragana Ace Bulića, koji je danas priveden sa telohraniteljima Ivicom Vojinovićem (45) i Ilijom Čavićem (42) u Ustaničkoj ulici zbog prijave da su pokušali da otmu čoveka, u javnosti je inače poznat i po vezi sa ćerkom poznatog folkera.

Aleksandar je, kako se pre dve godine pisalo, bio u vezi sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović

Izvor blizak pevačevoj ćerki tada je otkrio da su Helena i Aleksandar bili nekoliko meseci zajedno, ludo su se voleli, ali su ipak shvatili da nisu jedno za drugo. Po svemu sudeći, oboje su našli mirnu luku kraj drugih partnera i odlično im ide. Topalovićeva se udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, dok je Bulić za svoju životnu saputnicu izabrao devojku koja nije deo javnog sveta, a s kojom je pre dve godine dobio i sina.

I dok je danas objavljeno da je Helena u drugom stanju, o Bulićevom sinu vesti nisu tako dobre, te se saznalo da je mlađi Bulić uhapšen. On je, kako je pisao Informer, priveden zbog prijave da je bio u automobilu marke "BMW" koji je zaustavljen u Ustaničkoj ulici, a u kojem su bile osobe koje su prethodno pretile muškarcu na Autokomandi da će ga oteti.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić sa ženom, ćerkom i sinom Aleksandrom

O ovom incidentu se oglasio i Aca Bulić koji je potvrdio da je do konflikta došlo.

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u guzvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju - izjavio je Aca za pomenute medije.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zrno

07.04.2023 22:56

Dripac na dedu i oca. Odvratni su svi zajedno, a ovaj aca izigrava neku finocu ,a u stvari je ološ,sin mu kopi pejst , bitange. A ovu topalkovu dr....inu nije stigao samo neko ko je kasnio na voz, auuu koju gomilu kojekakvih je ova imala,sve gore od goreg, a ovaj sa kojim je sad se nadam da će čitati ove članke i hvatati se za glavu. I dosta više o olosima.