GOREĆE ŠIMANOVCI! Filip Car MUVAO našu najmlađu kraljicu bakšiša, ona obelodanila detalje TAJNE PREPISKE! (VIDEO)

Autor: M. P.

Zabava

07.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu ostali imuni na njenu lepotu!

GOREĆE ŠIMANOVCI! Filip Car MUVAO našu najmlađu kraljicu bakšiša, ona obelodanila detalje TAJNE PREPISKE! (VIDEO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Zorana Mićanović, atraktivna "Zvezda Granda", pre samo nekoliko meseci je proslavila 18. rođendan, ali je već stekla ogromnu popularnost. Publiku je osim glasom očarala i svojim stasom, što se moglo videti i u utorak veče u "Zadruzi". "Najmlađa kraljica bakšiša", kako je često nazivaju, nastupila je na poslednjoj žurci sa Ljubom Perućicom i izazvala haos među zadrugarkama.

Republika

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović

Nekoliko takmičara je odlepilo za njom, što se saznalo u sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka". Naime, Aleksandra Nikolić je otkrila da joj nije prijalo što je Filip Car posmatrao Zoranu, koji je odmah kroz smešak priznao i da se dopisivao sa njom. 

Takođe, Marko Janjušević Janjuš je priznao da je sklao poruke mladoj pevačici, a nekoliko zadrugara otkrilo je da su na Zoranu bacili oko i Jovana Tomić Matora i Zvezdan Slavnić, što nikako nije prijalo Aniti Stanojlović i Anđeli Đuričić.

Zorana se oglasila za Republiku i otkrila nam šta joj je Car pisao, kao i da je ljubomorne scene primetila još tokom žurke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Ispratila sam sinoćnje komentarisanje zadrugara, to sam primetila odmah i na žurci, pojedini parovi su imali ljubomorne scene, a zaista nije bilo potrebe - započela je Zorana.

- Što se tiče Cara, mi se ne poznajemo lično, prvi put smo se upoznali na žurci, poslao mi je samo jednu "vatricu" i pitao me posle nekog vremena da li imam dečka i to je to. Janjuš mi nikada nije poslao nikakvu poruku, niti se mi pratimo na Instagramu - nastavlja mlada pevačica.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Janjuš

Upitali smo je i kako bi reagovala ako bi Matora i Zvezdan pokušali da je muvaju nakon izlaska iz Zadruge, što je prokomentarisala:

- Mislim da na žurci sa njihove strane nije bilo muvanja. Što se njih tiče, oni su bili kao veseli i bili sa svojim devojkama. Ja sam došla tu da odradim svoj posao i da idem kući, to je sve što me je zanimalo. Oni su trenutno u vezama, tako da im želim sreću u tome - poručila je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Princeza

07.04.2023 21:31

Car je Mlad Pa sta ako se Djevojci udvarao Mladost Ludost ajde molimte Sta sad. Svi koji prave skanal bogami njesu dobri Ljudi