NAJNOVIJA VEST: Navijači Milana U SUZAMA zbog Zlatana Ibrahimovića!

Autor:

Sport

07.04.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno oko legende svetskog fudbala.

NAJNOVIJA VEST: Navijači Milana U SUZAMA zbog Zlatana Ibrahimovića!

Foto: Tanjug/AP

Iskusni golgeter Milana Zlatan Ibrahimović

FK Milan je odlučio da ne ponudi novi ugovor iskusnom švedskom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću.

Ova odluka italijanskog giganta rastužila je armiju tifoza "roso-nera", pa će stadion "San Siro" u 42. godini napustiti istinska klupska ikona.

Ibrina saradnja sa aktuelnim prvakom Italije biće završena 30. juna, a Šveđanin će potražiti novi klub. Za sada je najbliži selidbi u Moncu, koju predvodi tandem Berloskoni/Galijani, a proslavljeni golgeter navodno bi imao zagarntovanu minutažu u redovima člana Serije A.

 

 

Ibrahimović će na kraju takmičarske godine okončati svoj drugi mandat u crveno-crnom dresu, koji će ostati upamćen o povratku Milana na veliku scenu.

Njegov povratak, kao i angažovanje trenera Stefana Piolija presudno je uticao da višestruki prvak Evrope opet zaigra u Ligi šampiona, a kruna je stigla minule sezone u vidu osvajanja Skudeta. Ipak, sada se bajka završava...

Ibrahimović je odigrao tek četiri utakmice u 2023. godini, na terenu je proveo ukupno 144 minuta, a dugo je odsustvovao zbog teške operacije kolena, koja je obavljena letos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading