RAT DRAGOJEVIĆA I ĐURIĆKE DRMA JAVNU SCENU! Dejan brutalno odgovorio na Tamarine prozivke: Zvali su te ŽETONJERA!

Autor: P. R.

Zabava

08.04.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti drama na Instagramu!

RAT DRAGOJEVIĆA I ĐURIĆKE DRMA JAVNU SCENU! Dejan brutalno odgovorio na Tamarine prozivke: Zvali su te ŽETONJERA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Dejan Dragović i Tamara Đurić

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević i njegovo primanje islama je danima u žiži javnosti, a starleta Tamara Đurić jedna je od retkih koja je glasno i jasno udarila na njega iz pomenutih razloga.

Naime, poznata po svom britkom jeziku, Tamara nije štedela ni Dejana, te javno pozvala da mu se, ni manje ni više, zabrani ulazak u Srbiju.

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, a kasnije mu poručila i da "nema m*da da se ubije".

Republika

Foto: E stock

Dejan Dragojević i Tamara Đurić svađa

Dragojević, koji neretko ignoriše napade na njega, ovoga puta nije ostao imun, te je ubrzo brutalno odgovorio starleti i to u svom već dobro poznatom stilu.

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone, a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to. Inače, bolje da osobe oko sebe šalješ u Jerusalim nego u zatvor, ali oglasiću se kad mi dođe vreme iftara, u ibadetu sam sada - napisao je Dejan i dodao:

- Telo je hram. Boga mi, od svog hrama si napravila palatu i imaš dobru platu.

Republika

Foto: instagram/dejan_dragojevic_official_

Dejan Dragojević odgovorio Tamari Đurić na prozivke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading