KATASTROFALNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Povredio se Piter Olajinka? (FOTO)

Autor:

Sport

30.04.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac zamenjen sredinom prvog poluvremena.

KATASTROFALNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Povredio se Piter Olajinka? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Piter Olajinka

Fudbaleri Slavije iz Praga neprijatno su ovog popodneva iznenadili svoje navijače. Naime, ekipa iz češke prestonice remizirala je u 30. kolu Lige 1 protiv Hradec Karlova - 1:1. Pomenuti rezultat se može okarakterisati kao razočaranje ako se ima u vidu da sada gradski rival Sparta i lider prvenstva ima dva boda više.

 

 

Jakub Kučera doveo je goste u vođtsvo već u 7. minutu. Na izjednačenje se čekalo do 19. minutu, autogol Adama Gabrijela najavio je preokret domaćih.

Međutim, usledio je hladan tuš koji je bez teksta ostavio i navijače Crvene zvezde! Piter Olajinka je igru napustio u 31. minutu. Sjajnog Nigerijca je zamenio Mik van Buren, a da li je nova akvizicija crveno-belih povređana ili se radi o taktičkoj promeni saznaćemo u narednim danima.

Podsetimo, Piter Olajinka igra na levom krilu, ali može da pokrije i poziciju napadača. Na Marakanu stiže kao slobodan agent pošto mu ugovor sa Slavijom ističe 30. juna 2023. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading