TUČA MU DOŠLA GLAVE: Navijači pretili Amerikancu, obezbeđenje htelo da mu polomi noge!

Autor:

Sport

30.04.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš se oglasio na Instagramu.

TUČA MU DOŠLA GLAVE: Navijači pretili Amerikancu, obezbeđenje htelo da mu polomi noge!

Foto: Starsport

Dvejn Bejkon i Džejms Naneli

Bivši košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon, koji je juče zvanično raskinuo saradnju sa atinskim klubom, govorio je tokom lajv uključenja na instagramu o problemima koje je imao u grčkoj prestonici.

- Pretukao sam (Lefterisa) Mancukasa jer me je provocirao - rekao je Bejkon o svom saigraču, a osvrnuo se i na obezbeđenje koje je imao ispred kuće:

- Stavili su četvoricu momaka da motre na moju kuću i rekli su tom obezbeđenju koje mi je stajalo pred vratima, da mi polome noge ukoliko izađem napolje. Sve to zato što smo izgubili utakmicu, kao da je to samo moja krivica, a ne celog tima. Došli su u svlačionicu, pretili nam i rekli da će staviti obezbeđenje ispred moje, Perisove i Derikove kuće. Bilo je tu mnogo besmislica. Ja sam kroz sve to i kroz svoje povrede, i dalje igrao.

 

 

 

Bejkon je naveo da je takve odluke donosio vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, a ujedno je i negirao optužbe da se u Monaku, tokom noćnog izlaska, napio sa Majkom Džejmsom.

- U proseku sam postizao 17 poena po utakmici, najviše u timu. Brate, prestani da veruješ u sve što čuješ. Morao sam da prođem kroz mnoga sra*a. Iskreno, baš me briga za to da se ranije vratim kući uveče, ja i dalje zarađujem svoju platu. Recite grčkim novinarima da i to prenesu - oštar je bio Bejkon u obraćanju svojim pratiocima na instagramu.

Bejkon je prvo odstranjen iz tima zbog disciplinskog prekršaja, a zatim mu je i uručen otkaz.

Amerikanac je u oktobru došao u Panatinaikos kao veliko pojačanje. U Evroligi je prosečno beležio 16,6 poena, uz 3,5 skokova i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading