PRVI TRANSFER JE REALIZOVAN: Nekadašnji fudbaler Partizana vraća se u matični klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivano...

PRVI TRANSFER JE REALIZOVAN: Nekadašnji fudbaler Partizana vraća se u matični klub!

Foto: FK Šipurske Livade

Pripreme za narednu sezonu već počinju.

 

Ekipa Šipurskih Livada iz Šapca trenutno se nalazi na 11. poziciji Međuopštinske lige Pocerina i prethodnog vikenda su nakon tri uzastopna poraza (OFK Letnjikovac 1983 Šabac 3:4, Mišar 0:3 i Pričinović Pocerski Pričinović 0:4), zabeležili trijumf u susretu Dobrave Žabar 2020 rezultatom 5:2 i u naredna četiri prvenstvena susreta koliko je ostalo do kraja ligaškog dela takmičenja, mogu ući bez bilo kakvog rezultatskog pritiska.

Kako se saznaje Šapčani su već krenuli u formiranje igračkog rostera za narednu sezonu, a kako su iz redova Šipurskih Livada napomenuli, prvi transfer je već dogovoren.

Od naredne sezone dres kluba će nositi Dražen Babić koji sa pravom nosi epitet najboljeg štopera Sremske lige nastupajući za ekipu Partizana iz Vitojevaca.

Treba napomenuti da je Babić "dete" Šipurskih Livada i sa punim pravom se može reći da navedeni transfer predstavlja povratak u klub u kojem ja načinio prve fudbalske korake.

Foto: FK Šipurske Livade

Navijači imaju jsnu poruku

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Šipurskih Livada narednog vikenda putuje u Donje Crniljevo gde će se sastati sa ekipom Vlašiaća, a do kraja ligaškog takmičenja predstoje im i suseti protiv Bobovika, Vojvode Stepe Stepanovića iz Draginja i gostovanje u Koceljevi ekipi Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading