RUTINIRANJE: Lider do vrha napunio mrežu crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje pobednik nije se dovodilo u pitanje.

RUTINIRANJE: Lider do vrha napunio mrežu crno-belih!

Foto: FK Branik Štubik

Lider Borske okružne lige, prama očekivanju, bez većih problema savladao je "fenjeraša" iz Klokočevca i nastavio borbu za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Istok.

 

Od samog starta meče, za sve na terenu pitala se samo jedna ekipa i opšti je utisak da su fudbaleri Branika iz Štubika sa pola snage istvarili ubedljiv trijumf.

Na prvi pogodak čekalo se svega pet minuta, kada je radilica u ekipi domaćina Uroš Lazić, poneo jednu loptu sa sredini terena. Usledio je razantan udarac sa dvadesetak metara i lopta se zakoprcala u mreži. 

Domaćin u 21. minutu duplira prednost pogotkom Davida Petrovića koji je desetak minuta kasnije asistirao Bori Davidoviću koji iz neposredne blizine postiže i treći pogodak za domaći sastav.

Do odlaska na odmor mreža Radničkog iz Klokočevca zatresla se i četvrti put. Svoj drugi pogodak postigao je David Petrović koji ovoga puta koristi sjajnu asistenciju Sokolovića.

Foto: FK Radnički Klokočevac

U Štubiku se proveli kao "bosi po trnju" - FK Radnički Klokočevac

 

Slika na terenu nije se promenila ni u nastavku susreta. Domaćin je konstantno napadao, a mogu se izdvojiti prilike Ćirića koji nakon centaršuta Mihajlovića nije dobro zahvatio loptu, kao i šansa u kojoj se našao već pomenuti Mihajlović koji je iz izgledne prilike loptu poslao preko gola.

Konačan rezultat susreta postavlja Davidović svojim drugim golu na meču. Nakon asistencije Magošija, Davidović upućuje udarac iskosa sa 12, 13 metara i lopta se još jednom našla u mreži golmana ekipe iz Klokočevca.

- Borska okružna liga, 22. kolo:

Branik (Štubik) - Radnički (Klokočevac) 5:0 (4:0)

Strelci: U. Lazić 5`, D. Petrović 21`, 42`, B. Davidović 33`, 74`

Branik iz Štubika drži lidersku poziciju na tabeli sa osam bodova više u odnosu na prvog pratioca Malu Vrbicu, a narednog vikenda očekuje ih gostovanje u Urovici. Sa druge strane, Radnički u Klokočevcu dočekuje sastav iz Miloševa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading