PREKID USPEŠNOG NIZA: Somborcima je Kula bila previsoka - crveno-beli poraženi na domaćem terenu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je lepo, kratko traje...

PREKID USPEŠNOG NIZA: Somborcima je Kula bila previsoka - crveno-beli poraženi na domaćem terenu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sombor

Uspešan prolećni niz u kojem je somborski Radnički tokom sedam odigranih mečeva zabeležio skor od pet pobeda i dva remija, prekinut je.

 

Ekipa koja je prethodne jeseni osvojila svega šest bodova i koju su već mnogi prežalili u borbi za opstanak, u poslednja tri susreta zabeležila je isto toliko pobeda. Redom su pred Somborcima padali Aleksa Šantić, Telečka i Polet Rastina, a o dominaciji crveno-belog fudbalskog kolektiva govori i ostvareni gol koeficijent 11:2.

Na osnovu svega navedenog, očekivalo se da Radnički i u duelu sa velikim favoritom iz Kule može zabeležiti barem slično ostvarenje, ali je klub koji se bori za plasman u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Sombor, pokazao kao nepremostiva prepreka.

Ekipa Kule je slavila minimalnim rezultatom 1:0 čime su stigli do neophodnih bodova nakon poraza u prethodnoj takmičarskoj rundi od ekipe BSK-a iz Bačkog Brestovca rezultatom 0:1.

 

- MFL Sombor 1. razred, 21. kolo:

Radnički (Sombor) - Kula (Kula) 0:1 (0:1)

Stadion: Gradski stadion u Somboru

Upravo će u Bačkom Brestovcu narednog vikenda gostovati somborski klub, dok ekipu kule očekuje možda i ključni meč u borbi za vrh tabele protiv Dinama 1923 iz Bačkog Brega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading