DOLINA SMRTI PROGUTALA SASTAV IZ MALE DRENOVE: Tri gola za isto toliko bodova i ključni korak ka višem rangu takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je najavljeno, to se i obistinilo.

DOLINA SMRTI PROGUTALA SASTAV IZ MALE DRENOVE: Tri gola za isto toliko bodova i ključni korak ka višem rangu takmičenja!

Foto: OFK Orašje 1960

Majstorija Ivana Simića

Derbi susret 18. runde Treće rasinske okružne lige odigran je u Orašju, gde je domaće OFK Orašje 1960 dočekalo sastav Mladosti iz Male Drenove.

 

Značaj susreta prouzrokovao je i veliku tenziju i pritisak koji su se osećali i pre prvog sudijskog zvižduka, a domaća ekipa doživela je peh uoči početka meča. Naime, tokom zagrevanja na povredu se požalio Savković i umesto njega na teren je morao da izađe Nikola Nikolić.

Međutim, to nije uzdrmalo domaće fudbalere koji su od prvog minuta krenuli ofanzivno ka golu sastava iz Male Drenove. Praćeni velikom podrškom sa tribina stadiona "Dolina smrti", domaćin je fudbalere Mladosti saterao u njihov kazneni prostor, ali i pored evidentne dominacije promene rezultata nije bilo.

Konačno, u 30. minutu igre trese se mreža Mladosti i kako se moglo čuti na tribinama "počeo je kraj gostiju" kada je ova jsusret u pitanju. "Čovek brži od metka", Marko Kolarevic beži odbrani Mladosti, prosleđuje loptu do Šćekića koji rutinski trese mrežu.

Samo tri minuta kasnije nepropisno je zaustavljen Rašić na krilnoj poziciji. Očekivao se centaršut u srce šesnaesterca, ali lucidni Ivan Simić upućuje projektil koji pogađa mrežu. U fudbalskom žargon može se reći da je lopta "završila u 90".

 

 

Gosti su u tim momentima bili potpuno inferiorni na terenu i već u 40. minutu susreta po treći put se trese njihova mreža. Nakon pritiska Rašića i Nikolića, lopta stiže do Kolarevića koji "sa kapice" razantnim udarcem trese mrežu Mladosti.

Promene rezultata u nastavku sureta nije bilo. Nastavak susreta protekao je u rastrzanoj igri sa dosta čarki, a domaća ekipa je susret završila sa desetoricom fudbalera u polju, s obzirom da je Marko Bajkić pre vremena morao "na tuširanje" zbog crvenog kartona.

- Treća rasinska okružna liga, 18. kolo:

OFK Orašje 1960 (Orašje) - Mladost (Mala Drenova) 3:0 (3:0)

Stadion: "Dolina smrti", Orašje

Strelci: Šćekić 30`, Simić 33`, Kolarević 40`

Trijumfom protiv Mladosti, ekipa OFK Orašja 1960 načinila je veliki korak ka plasmanu u viši rang takmičenja i gotovo je izvesno da će dugi stepen rasinskog fudbala imati od jeseni priliku da ponovo gleda nekadašnji FK Kiseljak, a danas OFK Orašje 1960.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading