POTPUNA DOMINACIJA VUČIĆA: Uoči velikog derbija, domaćin do vrha napunio mrežu gostiju iz Kneževca! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Kneževca nisu imali ni promil šansi.

POTPUNA DOMINACIJA VUČIĆA: Uoči velikog derbija, domaćin do vrha napunio mrežu gostiju iz Kneževca! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Karađorđe Vučić

Mesto Vučić kroz čiji severoistočni deo protiče reka Rača, bio je domaćin jednog od zanimljivijih duela Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina.

 

Domaća ekipa Karađorđa koja zauzima poziciju na sredini tabele navedenog ranga takmičenja, dočekala je Kruševicu 1980 iz Kneževca i ostvarila ubedljiv trijumf kojim gosti ostaju u ugroženoj zoni i predstoji im borba za opstanak do okončanja ovosezonskog takmičenja.

Trijumf domaćinu doneli su Perica Milovanović koji je tri puta tresao mrežu kneževačke ekipe, dok se Marić dva puta upisao u listu strelaca.

 

Već narednog vikenda ekipa Karađorđa iz Vučića gostuje lideru na tabeli, ekipi Mladosti iz Raškovića koja se nalazi na dobrom putu da izbori plasman u viši rang takmičenja, Šumadijsku okružnu ligu, dok će ekipa Kruševice 1980 bodove spasa tražiti u duelu protiv Mladog radnika iz Dragušice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading