LOZNIČKO GRADILIŠTE U KANALU: Paskovac brojao do 16!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da je domaćin ostvario zasluženu ubedljivu pobedu.

LOZNIČKO GRADILIŠTE U KANALU: Paskovac brojao do 16!

Foto: FK Paskovac

U okviru 23. kola Opštinske lige Loznica na stadionu "Pod Sedmakom" u Zajači, ekipa Paskovca dočekala je lozničko Gradilište i ostvarila više nego ubedljivu pobedu.

 

I pre početka meča bilo je jasno da su domaćini koji trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli, apsolutni favoriti u odnosu na rivala koji sw nalazi na samom začelju tabele i koji je u dosadašnjem toku šampionata osvojio svega sedam bodova.

Na kraju, čak 16 lopti je završilo u mreži lozničkog tima, ali i pored svega što je viđeno na terenu, može se ređi da su ekipe travnati tepih napustile "zadovoljne".

Ljubitelji fubala koji su prisustvovali ovoj fudbalskoj predstavi, jedinstveni su u stavu da je viđena jedna od najlepših ovosezonskih utakmice. Domaćin je od prvog sudijskog zvižduka bio bolji takmac na terenu, ali su i gosti igrali borbeno i slobodno se može reći da su ostavili srce na terenu. Niti jednog trenutka i pored ubedljivog poraza, fudbaleri Gradilišta nisu pokazali nervozu i susret je okončan bez iti jedne javne opomene, a nije zabeležen niti jedan oštriji start. 

Ono što svakako treba posebno napomenuti, jeste druženje gostujućih fudbalera i domaćih pristalica po okončanju meča.

Republika

Foto: FK Paskovac

Težak poraz lozničkog Gradilišta

 

- Opštinska liga Loznica, 23. kolo:

Paskovac (Paskovac) - Gradilište (Loznica) 16:0

Stadion: Pod Sedmakom", Zajača

Strelci: J. Ristić (4), V. Molerović (4), I, Milanović (2), Z. Maksić, A. Marković, N. Jezdić, J. Mišić, D. Đikić, S. Jezdić.

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Paskovca u narednom prvenstvenom kolu gostuje u Stupnici ekipi Jadra, dok će Gradilište ugostiti Vuk iz Tršića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading