OVAKO JE STEFAN KARIĆ PRIČAO O NASILJU! Osumnjičen za PREBIJANJE Šavije, policija TRAGA za njim, a sada je procurio STARI SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karić se i dalje nije oglasio nakon optužbi pretučene starlete, već je obrisao svoje profile na društvenim mrežama i odbija pozive!

OVAKO JE STEFAN KARIĆ PRIČAO O NASILJU! Osumnjičen za PREBIJANJE Šavije, policija TRAGA za njim, a sada je procurio STARI SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Kao bomba je danas odjeknula vest da je Natašu Šaviju navodno pretukao bivši zadrugar Stefan Karić. Ona je završila u bolnici, u KC Vojvodina, gde čeka operaciju posle teških povreda koje je zadobila. Nataša je optužila Karića da ju je krvnički pretukao sinoć na svadbi na kojoj su bili nadomak Novog Sada, a kako domaći mediji saznaju, policija traga za Karićem. On je ugasio svoje društvene mreže, a na pozive se ne javlja.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija, Stefan Karić

Vest da je Karić pretukao Šaviju šokirala je mnoge, naročito njegove fanove, koji ga poznaju kao momka koji je osuđivao nasilje. Stefan je tako prošle sezone uvek stajao na stranu svog prijatelja Mensura Ajdarpašića, koga je tadašnja devojka Milica Veselinović redovno udarala tokom brutalnih svađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić osuđuje nasilje

- Ovo mi je užas. Jasno mi je što se ljudi oglašavaju. Nije njega majka rodila da ga klinka udara svaki drugi, treći dan. Priča za tu devojku da ga nije poštovala, da li ga Milica poštuje? Kad smo pričali ovde da li podržava porodica ili fanovi, ona je rekla: "Ma koga boli uvo". Ta rečenica, da mi moja devojka kaže za moju porodicu... Ja sam ogorčen. Koliko je ona kriva, toliko i njega krivim što je ovo dozvolio. Mene nikad ovde nije nijedna devojka udarila, niti ja nju. Sam je kriv što je dozvolio da ga devojka od 18 godina udara. Katastrofa. Treba ovako neki snimci da ga osveste. Ovaj udarac, ovo nije šaka, opalila ga je dlanom, čuo sam da su mu krenule suze u garderoberu - pričao je Karić nakon odgledanog klipa brutalnog sukoba Milice i Mensura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading